Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

20.07.2013 - 21:18

Trei foşti şimleuani se întorc la Olimpia Satu Mare

  Trei foşti şimleuani se întorc la Olimpia Satu Mare

  De retragerea celor de la Luceafărul Oradea a profitat proaspăta promovată în Liga a II-a - Olimpia Satu Mare. Oficialii Olimpiei nu au stat cu mâinile în sân şi i-au repatriat pe cei trei sătmăreni, Dumitru Muntean, Svarczkopf Istvan şi Bogdan Miron. Primii doi revin la Satu Mare după 3 ani, în timp ce portarul Bogdan Miron a fost cedat Olimpiei încă din returul sezonului trecut, când a fost împrumuat de Luceafărul.  Toţi trei au jucat la FC Silvania în Liga a II-a şi chiar au făcut istorie pentru gruparea de sub Măgură.        

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1078

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

XGI3Y73qv - 25.05.2015 - 04:58

We had a very pleasant weolmce, and we loved the location, 2 mins to the sea and Dinards spectacular coastal path. A good choice of restaurants close by for our evening meal. Helpful directional advice on leaving. All in all an enjoyable stay and we would definitely go there again.

Nume:

5GsKd4ym2 - 03.05.2015 - 08:43

That's a knowing answer to a diflfcuit question

Nume:

2DaqtnglWG - 28.09.2014 - 01:44

I could watch Sclndiher's List and still be happy after reading this.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter