Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

14.01.2014 - 19:56

Claudiu Chiş, ca şi transferat la Juventus...Bucureşti

 Claudiu Chiş, ca şi transferat la Juventus...Bucureşti

 Portarul şi-a încheiat conturile cu FC Zalău şi s-a văzut nevoit să plătească o clauză de 3.000 de euro pentru a putea deveni liber

 

 Încă de pe vremea junioratului, Claudiu Chiş s-a remarcat în poarta Zalăului şi a devenit un portar de bază la grupele de juniori. Treptat a progresat, astfel că la juniorii republicani B, apoi la juniorii republicani A a ieşit în evidenţă prin calităţile sale. Fizicul l-a ajutat să se impună şi după multă muncă şi prestaţii pe măsură, Claudiu Chiş a fost chemat la echipa mare să apere într-un meci oficial. Se întâmpla în vara lui 2009, când FC Zalău juca la Oradea cu FC Bihor II, în Cupa României. Debutul zălăuanului a fost cu succes de vreme ce gruparea de sub Meseş s-a calificat în faza următoare. Antrenorul de la acea vreme, Marius Paşca l-a văzut cu ochi buni şi Claudiu Chiş a fost din acel moment în lotul echipei mari. Chiar dacă la gruparea “alb-albastră” s-au perindat portari cu experienţă precum Ovidiu Cherecheş şi Gabor Gabor, zălăuanul Chiş a progresat în tot acest timp şi în ultimele sezoane a fost titular de drept.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Detalii despre transferul portarului zălăuan găseşti în ediţia tipărită a Ziarului “Sportul Sălăjean” din 15 ianuarie!
 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2202

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

viitorul - 19.01.2014 - 00:40

Felicitari Iker!!!!!!!!!

Nume:

eu - 14.01.2014 - 20:21

De mult trebuia sa se intample asta chisule ai ce trebe sa ajungi acolo unde iti doresti felicitari

Nume:

Alex - 14.01.2014 - 20:15

BRAVO Chusuleeeee !!!! In sfarsit ai scapat de infectia asta si te indrepti spre ce meriti !! Succes mult!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter