Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

20.02.2014 - 09:17

După Oltchim, o altă forţă a handbalului moare!?

 După Oltchim, o altă forţă a handbalului moare!?
Banii sau mai bine zis lipsa lor încep să afecteze şi sportul, mai ales handbalul

 

 

 

Nu este roman să nu fi suferit la aflarea veştii că Oltchim Râmnicu Vâlcea se destramă. Până la urmă, a fost un brand iar jucătoarele vor rămâne în inimile nostre. După Oltchim, o altă grupare din lumea handbalului suferă serios din cauza banilor şi sunt şanse să calce pe urmele formaţiei din România. După ce a reuşit “tripla” campionat, Cupa Danemarcei şi Liga Campionilor în 2009 şi 2010, dar de atunci nu a mai reuşit numai numai câştigarea unui singur trofeu – Cupa Danemarcei în 2013. 
Totuşi, ambiţiile din micuţul orăşel au crescut din nou pentru acest sezon. Însă odată ce Viborg a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind învinsă de HCM Baia Mare cu 25-24 în turneul preliminar al competiţiei, lucrurile au luat o întorsătură neagră. Din păcate, situaţia financiară a început să se înrăutăţească deoarece sponsorii nu s-au mai îngrămădit să ofere sume mari către echipa antrenată de Christian Dalmose. Iar oficialii clubului au realizat că banii aflaţi în cont nu le vor ajunge pentru ca salariile să fie achitate la zi până la finalul sezonului. ”Am încercat să strângem cei 350.000 euro necesari. Nu am reuşit să facem rost decât de aproape 30.000! Nu putem trăi din mărunţiş. Dacă nu reuşim să strângem banii, e clar: ne vom desfiinţa. Pentru a plăti salariile pentru luna trecută, a fost nevoie să ne împrumutăm la bănci”, a fost anunţul dur făcut de Jan Buhr, directorul economic al lui Viborg, la televiziunea TV2.

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2520

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter