Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

21.02.2014 - 15:58

Mia Cenan a fost condusă pe ultimul drum. GALERIE FOTO

Mia Cenan a fost condusă pe ultimul drum. GALERIE FOTO
 Alături de familia îndurerată au fost prezente la ceremonia de înmormântare şi foste colege de la Textila Zalău, foştii colegi de liceu din clasa sportivă de la Nr. 4  şi foste eleve de la CSS Zalău 
 

Durere greu de descris în cuvinte, neputinţă şi regrete. Sute de oameni au condus-o astăzi, pe ultimul drum pe Mia Cenan, handbalista care a pus umărul la bătaie alături de colege, care prin muncă şi sudoare au dus echipa de handbal a Zalăului pe prima scenă. Nimic nu este mai dureros în această lumea decât să conduci o fiinţă dragă pe ultimul drum. Pentru fosta handbalistă de performanţă – Mia Cenan – vineri, s-a auzit fluierul final. La doar 53 de ani, a fost răpusă de o boală necruţătoare, una care a măcinat-o încet, încet iar în final a “smuls-o” din braţele celor doi copii Dan şi Cristi iar o durere nemăsurată a lăsat şi în sufletul soţului. Însă, în sufletul multora dintre noi va rămâne mereu vie şi cu mare drag ne vom aminti de ea.

Alături de familia îndurerată s-au aflat şi foştii colegi de liceu ai Miei printre care Liviu Unguruşan – atlet de performanţă şi culturist, Alexandru Tamba, dar şi foste colege de la echipa de handbal Adriana Căpîlnaşiu,  Artemizia Sătmar, Dana Morari, Dana Criste - Fechete, Ana Bujor- Mocuţ, Magda Adalbert-Pop şi multe altele.
Nu putea să lipsească cel care i-a insuflat dragostea pentru handbal, antrenorul Gheorghe Tadici, cel care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Miei Cenan.
Alături de familie au fost şi foştii colegi de la Clubul Sportiv Şcolar, Marin Silaghi (director CSS Zalău), Gabriela Ortelecan (antrenor CSS Zalău), acolo unde Mia a activat ca antrenoare o bună perioadă de timp.
Rar ne-a fost dat să vedem un profesor iubit, dar Mia a ştiut să se facă plăcută iar fostele sale eleve, cele pentru care Mia a fost a doua mamă precum handbalistele de performanţă Florina Ţurcaş şi Mihaela Cheţa dar şi multe altele care au renunţat la sport nu puteau să lipsească de la ceremonia de înmormântare. 

Data de 21 februarie, va rămâne o zi tristă pentru toţi cei care au iubit-o şi au admirat-o pe una dintre cele mai iubite handbaliste din Sălaj. 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Să-i fie ţărâna uşoară!

 

În ediţia ziarului de miercuri 26 februarie, vom realiza un material despre întreaga carieră a Miei Cenan. Foste colege, eleve dar şi prieteni apropiaţi vor lăsa un ultim mesaj.

 

Alte materiale pe aceeaşi temă:


Doliu în handbalul românesc


Un mesaj emoţional al unei handbaliste de top din România. "O zi trista si de doliu pentru mine.... 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 6873

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter