Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

20.03.2014 - 15:17

Ceea ce nu a putut Oltchim reuşeşte Viborg!

Ceea ce nu a putut Oltchim reuşeşte Viborg!
Oficialii formaţiei au reușit să găsească resursele necesare pentru a continua activitatea, dar se pare că din sezonul viitor bugetul va fi redus cu o treime 

 

 Viborg a trecut printr-o perioadă dificilă, din cauza banilor şi a fost cât pe ce să calce pe urmele Oltchimului.  După ce a reuşit “tripla” campionat, Cupa Danemarcei şi Liga Campionilor în 2009 şi 2010, dar de atunci nu a mai reuşit numai numai câştigarea unui singur trofeu – Cupa Danemarcei în 2013. 

 Totuşi, ambiţiile din micuţul orăşel au crescut din nou pentru acest sezon. Însă, odată ce Viborg a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind învinsă de HCM Baia Mare cu 25-24 în turneul preliminar al competiţiei, lucrurile au luat o întorsătură neagră. Din păcate, situaţia financiară a început să se înrăutăţească deoarece sponsorii nu s-au mai îngrămădit să ofere sume mari către echipa antrenată de Christian Dalmose. Iar oficialii clubului au realizat că banii aflaţi în cont nu le vor ajunge pentru ca salariile să fie achitate la zi până la finalul sezonului. ”Am încercat să strângem cei 350.000 euro necesari. Nu am reuşit să facem rost decât de aproape 30.000! Nu putem trăi din mărunţiş. Dacă nu reuşim să strângem banii, e clar: ne vom desfiinţa. Pentru a plăti salariile pentru luna trecută, a fost nevoie să ne împrumutăm la bănci”, a fost anunţul dur făcut de Jan Buhr, directorul economic al lui Viborg, acum două luni, la televiziunea TV2.

Însă,  Viborg a reușit să găsească resursele necesare pentru a-și continua activitatea, dar se pare că din sezonul viitor bugetul va fi redus cu o treime. Având în vedere că bugetul va fi redus drastic, unele jucătoare vor părăsi formaţia, iar printre acestea se numără Frafjord, Darleux, Torstensson, Kurtovic și Fisker.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 907

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter