Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

31.03.2014 - 15:48

Prima competiţie pentru AS Piticot Zalău! GALERIE FOTO

Prima competiţie pentru AS Piticot Zalău! GALERIE FOTO

Micuţele handbaliste pregătite de Mihaela Crăcană-Blaga au ocupat locul 5, reuşind şi prima victorie din scurta istorie a grupării de sub Meseş

 

 La câteva luni de la înfiinţare, AS Piticot Zalău a scos capul în lume, participând la primul turneu amical. Astfel, fetele antrenate de Mihaela Crăcană-Blaga s-au înscris la Cupa „Mărţişorului” de la Satu Mare - o competiţie organizată de CS Atletik Satu Mare, în colaborare cu LPS Satu Mare. La start s-au aliniat şase formaţii din Satu Mare, Sălaj şi Bihor, cu jucătoare din generaţia 2003 – 2004 sau mai mici. Acestea au fost împărţite în două grupe, iar meciurile s-au desfăşurat pe teren redus, pe durata a două reprize de câte 10 minute. În grupe, impactul pentru micuţele handbaliste din Zalău a fost unul mare, cu atât mai mult cu cât grupa a fost una tare, iar adversarele lor a ocupat la final locurile 1 şi 2! Altfel s-a pus problema în partida pentru locurile 5 - 6, pe care AS Piticot a câştigat-o cu 5 - 1! Până la urmă, competiţia de duminică şi-a atins scopul, adică acomodarea fetelor într-un cadrul mai organizat şi cu un aer mai oficial. Mai mult, două dintre ele au fost nominalizate ca cele mai de perspectivă handbaliste ale turneului, este vorba despre Daria Moise şi Lavinia Rusu, iar organizatorii le-au oferit diplome şi tricouri. Un premiu special a primit Medeea Dobocan (n. 2007), ca cea mai tânără participantă! Din lotul grupării sălăjene s-au mai remarcat portarii Larisa Revnic, cu un plus la Larisa Ciupe, dar şi Giulia Ştefănescu, nimeni alta decât fiica Adrianei Gontariu - fostul pivot al Silcotubului şi al lotului naţional al României! Împreună, acum aşteaptă cu nerăbdare următorul turneu, ce ar putea să aibă loc tocmai la Zalău. Din alt punct de vedere, şi băieţii de la AS Piticot se pregătesc de lupta pe semicerc, deoarece zălăuanii vor juca la final de săptămână un meci amical în faţa unei formaţii din Cluj-Napoca. În final, conducerea AS Piticot a mulţumit societăţii Granital SRL, pentru susţinerea financiară. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 Rezultate la Satu Mare:  

 Faza grupelor: AS Piticot - CS Atletik I Satu Mare           4 - 8

AS Piticot - CS Unirea Valea lui Mihai    2 - 9  

 

 Meciul pentru locurile 5 – 6:   
AS Piticot - CS Atletik II Satu Mare         5 - 1  
  
Clasament final:  

 

1. CS Unirea Valea lui Mihai, 
2. CS Atletik I Satu Mare, 
3. AS Olimpus Negreşti Oaş, 
4. AS Tomis 2012 Oradea, 
5. AS Piticot Zalău, 
6. CS Atletik II Satu Mare   

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1421

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter