Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

13.04.2014 - 09:22

AS Piticot Zalău joacă la Pericei!

 AS Piticot Zalău joacă la Pericei!

Gruparea condusă de Mihaela Crăcană-Blaga ar face o colaborare cu şcoala din... comuna cepei  

 

După câteva luni de pregătire, copiii de la AS Piticot Zalău au început să participe la meciuri amicale, iar acum câteva săptămâni au mai participat la primul turneu, la Satu Mare, cu echipa de fete. Săptămâna trecută, a venit momentul să intre pe semicerc şi băieţii, după ce AS Piticot a jucat două meciuri de pregătire la Şcoala Gimnazială Pericei. La fete (grupa 2003 - 2004), s-a văzut deja un progres după primul turneu, astfel că elevele antrenoarei Mihaela Crăcană-Blaga au marcat 10 goluri, adică aproape tot atâtea cât au fost înscrise în  tot turneul de la Satu Mare! În plus, fostul portar de la Silcotub Zalău a putut remarca, cu această ocazie, câteva fete de la Pericei. Una dintre ele - Bonczidai Patricia (n. 2002) - a şi fost invitată de cei de la AS Piticot, pentru un meci de pregătire ce va avea loc la finele săptămânii, la Cluj-Napoca. De fapt, gruparea condusă de Mihaela Crăcană-Blaga ar putea face o colaborare cu şcoala din Pericei. Cu această ocazie, cei de la AS Piticot ar dorit să le mulţumească profesorului de educaţie şi sport de la Şcoala Pericei - Bogya Ferenc şi a consilierului local - Vig Szabo Levente, pentru invitaţie. De fapt, între cele două părţi ar putea exista şi o colaborare de viitor, cu meciuri amicale la Perciei, acolo unde există condiţii foarte bune.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1118

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter