Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

21.04.2014 - 23:48

România s-a calificat la Mondialul de tineret!

 România s-a calificat la Mondialul de tineret!

Între “tricolore” s-au aflat şi trei jucătoare de la HC Zalău

Cel puţin de deocamdată, handbalul românesc feminin se află pe un drum bun. Dacă echipa naţională de senioare se află în permanenţă la turneele finale de la Campionatul European şi Campionatul Mondial, şi tineretul şi junioarele se află pe aceleaşi coordonate.

Chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, echipa naţională de tineret s-a calificat la “mondialele” din Croaţia (29 iunie - 13 iulie). Astfel, în perioada 17 - 21 aprilie, România Under20 a participat la turneul de calificare din Islanda, alături de Islanda, Slovenia şi Ucraina.

Reprezentativa condusă de Popa Sevişteanu şi Cristian Preda a câştigat toate meciurile, terminând grupa pe locul 1, iar un aport important l-au avut cele trei jucătoare de la HC Zalău, este vorba despre portarul Ana Maria Inculeţ, Maria Constantinescu şi Eliza Cicic! Vom reveni!


Rezultatele României în Islanda:

România - Slovenia 31-29

România - Islanda 25-21

România - Ucraina 28 - 25

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1224

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

ani onyejekwe - 23.04.2014 - 16:19

FELICITARI!!! SUCCES!!! HAI ROMANIA!!!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter