Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

30.04.2014 - 13:57

SPECIAL: Handbalişti şi în ziua nunţii. GALERIE FOTO

 SPECIAL: Handbalişti şi în ziua nunţii. GALERIE FOTO
Sportul a fost cupidonul a doi handbalişti români, iar frumoasa lor poveste de dragoste a sfârşit cu o nuntă ca-n poveşti

 

 Pentru orice mireasă ziua nunţii este una dintre cele mai importante dacă nu cea mai importantă zi din viaţă. Însă, pentru doi sportivi români, nunta a avut o semnificaţie deosebită. Asta pentru că o parte din evenimentul mult aşteptat s-a desfăşurat acolo unde s-au cunoscut: adică în sala de sport. 
Handbalista Claudia Oniga-Ciobanu (23.07.1987) şi-a întâlnit soţul (Sebastian Oniga) chiar într-o sală de sport, din Iaşi, iar din momentul în care privirile s-au întâlnit, au fost nedespărţiţi.
 
„ Pe soţul meu l-am cunoscut la Iaşi, când eu m-am întors din Kosovo şi am acceptat să joc pentru echipa din Iaşi, el fiind tot sportiv. Ne-am întâlnit în sala de sport, el termina antrenamentul şi eu îl începeam. Când ne-am văzut a fost dragoste la prima vedere. Atunci când m-am dus la echipa la Iaşi nu mă gândeam că acolo o să mă mărit, deşi cu handbalu nu a fost aşa grozav, dar eu am câştigat cel mai mare trofeu din viaţă mea - un soţ minunat”, ne-a declarat handbalista Claudia Oniga-Ciobanu. 

Dragostea lor a învins nenumărate bariere, iar unul dintre obstacole a fost tocmai contractul scadent al Claudiei cu echipa din Iaşi. Însă, cei doi au trecut şi peste această grea încercare, care practic i-a apropiat mai mult. “După ce mie mi se terminase contractul cu echipa din Iaşi, ar fi trebuit să mă întorc în Piteşti - oraşul meu natal. Atunci soţul meu mi-a propus să ne mutăm împreună şi dacă aş vrea să fiu soţia lui”, a adăugat handbalista. 

Cum era de aşteptat, Claudia a acceptat propunerea şi a rămas în Moldova. După un an de relaţie, cei doi s-au căsătorit, iar cununia civilă a avut loc pe data de 19 iulie. “Soţul meu a continuat să joace pentru Iaşi şi eu am avut oferta de la CSM Ploieşti unde am şi acceptat. M-am întors în Iaşi pentru nuntă, care iniţial trebuia să aibă loc pe 23 iulie de ziua mea, dar din anumite motive nu s-a putut şi am făcut-o pe 19 iulie. Şi uite aşa a venit ziua în care deveneam doamna Oniga, ziua care şi acum după 2 ani, dacă închid ochii mi-o amintesc perfect, cu toate detaliile”, a încheiat Claudia.  Deşi, au trecut pe la echipe importante din România, în momentul de faţă, ambii evoluează în campionatele din Franţa. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

 CV - Sebastian Oniga:

 Juniori:

Club LPS Iaşi (România) – 2003 - 2007

 

Seniori:

Club Politehnica Iaşi – prima ligă (România) – 2007 - 2009

 Club  Politehnica Iaşi  - liga secundă (România) – 2010 - 2011

 Club ALJO Cognac – în campionatul regional (Franţa) – 2012 - 2013              

 Club -  EDS Montlucon - în campionatul semi-profesionist (Franţa) – 2013 - 2014

 

 CV – Claudia Oniga:

  Juniori:


Club L.P.S Piteşti (România) – 2002 – 2006

 

Seniori:


Club Universitatea Reşiţa – liga secundă (România) – 2006 - 2007

Club  C.S.M Bucureşti – liga secundă (România) – 2007 - 2008

Club Rapid Bucureşti – prima ligă (România) – 2008 - 2009

Club C.S.M. Bucureşti – prima ligă (Romînia) – 2009 - 2010         

Club KHF Prishtina  - prima ligă (Kosovo) – 2010 - 2011                               

Club C.S.M Ploieşti – prima ligă (România) – 2011 - 2012

Club ALJO Cognac - Liga a V-a (Franţa) – 2012 - 2013  

Club BS Montlucon - Liga a III-a  (Franţa) – 2013 - 2014 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 6075

Printeaza Trimite pe messenger


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter