Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

30.04.2014 - 13:57

SPECIAL: Handbalişti şi în ziua nunţii. GALERIE FOTO

 SPECIAL: Handbalişti şi în ziua nunţii. GALERIE FOTO
Sportul a fost cupidonul a doi handbalişti români, iar frumoasa lor poveste de dragoste a sfârşit cu o nuntă ca-n poveşti

 

 Pentru orice mireasă ziua nunţii este una dintre cele mai importante dacă nu cea mai importantă zi din viaţă. Însă, pentru doi sportivi români, nunta a avut o semnificaţie deosebită. Asta pentru că o parte din evenimentul mult aşteptat s-a desfăşurat acolo unde s-au cunoscut: adică în sala de sport. 
Handbalista Claudia Oniga-Ciobanu (23.07.1987) şi-a întâlnit soţul (Sebastian Oniga) chiar într-o sală de sport, din Iaşi, iar din momentul în care privirile s-au întâlnit, au fost nedespărţiţi.
 
„ Pe soţul meu l-am cunoscut la Iaşi, când eu m-am întors din Kosovo şi am acceptat să joc pentru echipa din Iaşi, el fiind tot sportiv. Ne-am întâlnit în sala de sport, el termina antrenamentul şi eu îl începeam. Când ne-am văzut a fost dragoste la prima vedere. Atunci când m-am dus la echipa la Iaşi nu mă gândeam că acolo o să mă mărit, deşi cu handbalu nu a fost aşa grozav, dar eu am câştigat cel mai mare trofeu din viaţă mea - un soţ minunat”, ne-a declarat handbalista Claudia Oniga-Ciobanu. 

Dragostea lor a învins nenumărate bariere, iar unul dintre obstacole a fost tocmai contractul scadent al Claudiei cu echipa din Iaşi. Însă, cei doi au trecut şi peste această grea încercare, care practic i-a apropiat mai mult. “După ce mie mi se terminase contractul cu echipa din Iaşi, ar fi trebuit să mă întorc în Piteşti - oraşul meu natal. Atunci soţul meu mi-a propus să ne mutăm împreună şi dacă aş vrea să fiu soţia lui”, a adăugat handbalista. 

Cum era de aşteptat, Claudia a acceptat propunerea şi a rămas în Moldova. După un an de relaţie, cei doi s-au căsătorit, iar cununia civilă a avut loc pe data de 19 iulie. “Soţul meu a continuat să joace pentru Iaşi şi eu am avut oferta de la CSM Ploieşti unde am şi acceptat. M-am întors în Iaşi pentru nuntă, care iniţial trebuia să aibă loc pe 23 iulie de ziua mea, dar din anumite motive nu s-a putut şi am făcut-o pe 19 iulie. Şi uite aşa a venit ziua în care deveneam doamna Oniga, ziua care şi acum după 2 ani, dacă închid ochii mi-o amintesc perfect, cu toate detaliile”, a încheiat Claudia.  Deşi, au trecut pe la echipe importante din România, în momentul de faţă, ambii evoluează în campionatele din Franţa. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 CV - Sebastian Oniga:

 Juniori:

Club LPS Iaşi (România) – 2003 - 2007

 

Seniori:

Club Politehnica Iaşi – prima ligă (România) – 2007 - 2009

 Club  Politehnica Iaşi  - liga secundă (România) – 2010 - 2011

 Club ALJO Cognac – în campionatul regional (Franţa) – 2012 - 2013              

 Club -  EDS Montlucon - în campionatul semi-profesionist (Franţa) – 2013 - 2014

 

 CV – Claudia Oniga:

  Juniori:


Club L.P.S Piteşti (România) – 2002 – 2006

 

Seniori:


Club Universitatea Reşiţa – liga secundă (România) – 2006 - 2007

Club  C.S.M Bucureşti – liga secundă (România) – 2007 - 2008

Club Rapid Bucureşti – prima ligă (România) – 2008 - 2009

Club C.S.M. Bucureşti – prima ligă (Romînia) – 2009 - 2010         

Club KHF Prishtina  - prima ligă (Kosovo) – 2010 - 2011                               

Club C.S.M Ploieşti – prima ligă (România) – 2011 - 2012

Club ALJO Cognac - Liga a V-a (Franţa) – 2012 - 2013  

Club BS Montlucon - Liga a III-a  (Franţa) – 2013 - 2014 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 6106

Printeaza Trimite pe messenger


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter