Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

29.05.2014 - 12:21

România a făcut 5 puncte în Croaţia, dar a ratat calificarea!?

România a făcut 5 puncte în Croaţia, dar a ratat calificarea!?

   “Tricolorii” au bătut clar titrata Olanda şi a pierdut la limită cu liderul Croaţia şi Muntenegru

 

Prima acţiune a echipei naţionale sub comanda lui Dan Pascu a fost una pozitivă, deşi România a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European din Italia şi Bulgaria. Astfel, deşi se află într-un con de umbră, România a câştigat în Muntenegru chiar în faţa ţării gazde (scor 3 - 2). Mult mai bine s-a jucat în al doilea turneu, cel din Croaţia, acolo unde elevii lui Dan Pascu şi Ovidiu Macarie au surclasat titrata Olanda şi au câştigat câte două seturi  în faţa celor din Croaţia şi Muntenegru. Cu 7 puncte,  România a ocupat locul 4 şi a ratat calificarea. “Tricolorii” rămân în cantonamentul de la Craiova, deoarece Naţionala se pregăteşte pentru partidele din Superliga Europeană. Excepţie fac Adrian Feher, Mihai Gheorghiţă, Laurenţiu Lică şi Marius Şoloc, toţi menajaţi de selecţionerul Pascu. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 478

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter