Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

28.06.2014 - 13:18

Grupă accesibilă pentru CVM Tomis Constanţa în Liga Campionilor! COMPONENŢA GRUPELOR

 Grupă accesibilă pentru CVM Tomis Constanţa în Liga Campionilor! COMPONENŢA GRUPELOR
Sorţii au fost foarte generoşi pentru campioana României la tragerea la sorţi de la Viena, astfel că românii pot spera la locul secund din grupă!

 

Gruparea de pe litoral şi-a găsit adversarele din Liga Campionilor, chiar vineri seara, când la “Hofburg Palace” din Viena a avut loc tragerea la sorţi. Aflată în… bile pentru a treia oară consecutiv, echipa CVM Tomis Constanţa a avut puţin noroc, astfel că românii ar putea trece în faza superioară!  În urnă au intrat 28 de formaţii din 16 ţări, respectiv Polonia, Italia, Rusia şi Belgia - cu câte trei echipe, Austria, Franţa, Germania şi Turcia - cu câte două echipe, Româna, Elveţia, Spania, Bulgaria, Slovenia, Muntenegru, Grecia şi Cehia - câte o echipă.

 

Repartizată în urna a treia valorică, campioana României putea avea adversari de elită de pe bătrânul continent. După tragerile văzute la faţa locului şi de managerul Cadâr Bullent, CVM Tomis a avut noroc şi va fi în Grupa A, alături de Copra Elior PIACENZA (Italia), Knack ROESELARE (Belgia) şi Dragons LUGANO (Elveţia).
 
Să spunem că, în urna a doua valorică,  în locul belgienilor puteau fi cei de la Lokomotiv NOVOSIBIRSK (Rusia), BERLIN Recycling Volleys (Germania), VfB FRIEDRICHSHAFEN (Germania), Fenerbahce Grundig ISTANBUL (Turcia) sau Halkbank ANKARA (Turcia)!
 
Sigur, şcoala italiană este recunoscută la nivel mondial, dar trebuie spus că Copra Elior PIACENZA a terminat sezonul trecut în Italia pe locul 3. Oricum, italienii a prima şansă la locul 1, dar Constanţa ar putea spera la locul secund, deoarece celelalte echipe, Knack ROESELARE şi Dragons LUGANO sunt echipe din linia a III-a în Europa, deşi ambele au câştigat campionatul în ţara lor. 
 
Spre exemplu, CS Remat Zalău s-a duelat cu o formaţie din Belgia, pe care a bătut-o la Baia Mare şi i-a "smuls" un punct în Belgia! 
 
Câştigătoarele celor 7 grupe se vor califică, iar cele mai bune 6 formaţii de pe locul 2 se vor califica direct în play-off 12. Ultima ocupantă a locului 2 plus cele mai bune trei ocupante ale locului 3 vor continua să joace în Cupa CEV, faza Challenge Round (ultima înainte de semifinale), în care vor întâlni învingătoarele din sferturile de finală ale competiţii.
 
 
 
COMPONENŢA GRUPELOR:
 

Grupa A:
 Copra Elior PIACENZA (Italia), Knack ROESELARE (Belgia), CVM Tomis Constanţa şi Dragons LUGANO (Elveţia)
 
Grupa B:  JASTRZEBSKI Wegiel (Polonia), Lokomotiv NOVOSIBIRSK (Rusia), CAI TERUEL (Spania), Marek Union-Ivkoni DUPNITSA (Bulgaria)
 
Grupa C:  Asseco Resovia RZESZOW (Polonia), BERLIN Recycling Volleys (Germania), ACH Volley LJUBLJANA (Slovenia) şi Budvanska Rivijera BUDVA (Muntenegru)
 
Grupa D:  Zenit KAZAN (Rusia), VfB FRIEDRICHSHAFEN (Germania), Olympiacos PIRAEUS (Grecia) şi Posojilnica AICH/DOB (Austria)
 
Grupa E:  Cucine Lube TREIA (Italia), Fenerbahce Grundig ISTANBUL (Turcia), PARIS Volley (Franţa) şi Belogorie BELGOROD (Rusia)
 
Grupa F:  PGE Skra BELCHATOW (Polonia), Precura ANTWERP (Belgia), Hypo Tirol INNSBRUCK (Austria) şi Jihostroj CESKE BUDEJOVICE (Cehia)
 
Grupa G:  Sir Satefy PERUGIA (Italia), Halkbank ANKARA (Turcia), TOURS VB (Franţa) şi Noliko MAASEIK (Belgia)
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 716

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

a - 29.06.2014 - 19:05

grupa E , grupa mortii


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter