Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

11.07.2014 - 11:14

Dan Cuedan - antrenor Şoimii Pâncota, despre despărţirea de Raul Stanciu: “Este un băiat extraordinar, dar nu intră în planurile noastre pentru Liga a II-a”

 Dan Cuedan - antrenor Şoimii Pâncota, despre despărţirea de Raul Stanciu: “Este un băiat extraordinar, dar nu intră în planurile noastre pentru Liga a II-a”

Sălăjeanul s-a despărţit de gruparea arădeană după o aventură de 6 luni

 

Pentru nou-promovata Şoimii Pâncota, imediat după ce s-a încheiat sezonul au urmat mişcări de trupe, astfel că gruparea arădeană a renunţat la o serie de jucători, iar alături de Ramses Gado, Sergiu Pop, Alexandru Hosu, Ruben Gavriş şi Robert Dumitru, oficialii de la Pâncota l-au pus pe liber şi pe Raul Stanciu. Despărţirea dintre Stanciu şi Pâncota ne-a fost confirmată şi de antrenorul Dan Cuedan, cel care l-a remarcat pe jucător la FC Zalău şi a insistat în iarnă ca fotbalistul, care zilele trecute a împlint 24 de ani să fie transferat la gruparea condusă de Pavel Piroş. “Am renunţat la şase jucători, nu că nu ar fi fost buni, dar noi acum avem nevoie de jucători cu experienţă la nivel de Liga a II-a. Am urmărit randamentul fiecăruia şi am decis împreună cu conducerea să întrerupem colaborarea cu mai mulţi jucători printre care se află şi Raul Stanciu. Oricum, Stanciu este un jucător bun şi oricând îşi va găsi altă echipă.  Probabil nu s-a adaptat bine la Pâncota. A început bine, după care a avut o cădere de formă sportivă. Am fost foarte entuziasmaţi cu Stanciu, el a avut şansele lui, este un băiat extraordinar, dar nu intră în planurile noastre pentru Liga a II-a. Pentru mine, Stanciu rămâne acelaşi jucător bun pe care l-am remarcat la Zalău. Sunt convins că poate juca la nivelul ligii secunde, dar probabil nu a fost mediul propice pentru el la Pâncota”, a spus antrenorul Dan Cuedan, pentru Sportul Sălăjean. Tehnicianul a mai spus că la Pâncota vor ajunge jucători valoroşi în ideea în care “Şoimii” vor să nu aibă emoţii cu retrogradarea. De fapt, deja au semnat cu Şoimii, trei jucători cu experienţă la nivelul ligii secunde, Cruşoveanu, Băd şi Huţan. “După calculele hârtiei, noi suntem prima retrogradată în sezonul viitor, astfel că dacă vrem să ne salvăm trebuie să aducem jucători cu experienţă în Liga a II-a”, a mai spus Cuedan. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Raul Stanciu: “Eu mai am contract. Cu mine nu a vorbit nimeni din conducere despre o posibilă despărţire”  

 

 
Pentru Stanciu, vestea a venit ca un “fulger”, mai ales că în urmă cu o lună de zile, era extrem de fericit că şi-a îndeplint visul de a juca în Liga a II-a! De fapt, el nu a primit nicio înştiinţare din partea conducerii despre o posibilă despărţire, astfel că acum mijlocaşul trebuie să îşi clarifice problemele cu echipa la care susţine că mai are contract. “Cu mine nu a vorbit nimeni din conducere despre o posibilă despărţire şi nu ştiu nimic oficial, doar ce am aflat prin presa din Arad. Trebuie să am şi eu o discuţie cu oficialii, fiindcă mai am contract cu Pâncota. Nu mă despart aşa uşor de ei, fiindcă mai am de luat şi restanţe financiare de pe două luni”, ne-a declarat Raul Stanciu. 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 732

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter