Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

01.08.2014 - 19:36

România s-a calificat în finala mare a Mondialului, unde se va duela din nou cu Germania! GALERIE FOTO

 România s-a calificat în finala mare a Mondialului, unde se va duela din nou cu Germania! GALERIE FOTO

Echipa naţională Under 18 a reuşit o nouă mare performanţă la turenul final al Campionatului Mondial din Macedonia!

 

Ajunsă în semifinale, formaţia condusă de Aurelian Roşca şi Gavril Kozma a avut un adversar redutabil. Joi după-amiază, România s-a duelat pentru marea finală cu Muntenegru. La fel ca şi în celelalte partide din Macedonia, "tricolorele" au avut meciul în mână, dar adversarele au revenit de mai multe ori. Astfel, după ce avea 5 - 2, fetele noastre au fost egalate, ba chiar mai mult, adversarele au preluat conducerea pe tabela de marcaj!

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Şi la pauză, Muntenegru avea un avans la limită (scor 12 - 13), dar Bianca Maria Bazaliu şi compania nu puteau să termine acest vis în semifinale, iar româncele au arătat că au valoare. La începutul reprizei secunde, jocul a fost destul de echilibrat, dar fetele noastre au avut un final excelent, câştigând partida. Totul în faţa în faţa câtorva sute de suporteri din spaţiul ex-iugoslav, care tot timpul au susţinut Muntenegru, pentru ca apoi să aplaude în final echipa cea mai bună: ROMÂNIA!

 

În fiecare partidă de la acest turneu final, olteanca Bianca Maria Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare, de data aceasta clujeanca Cristina Laslo a fost imperială, marcând 10 goluri, dar jucătoarea de la "U" Jolidon a fost excelentă şi în apărare, la fel cum s-a întâmplat şi în alte partide din Macedonia!

 

Aşadar, elevele lui Aurelian Roşca şi Gavril Kozma s-au calificat în finala mare a turneului final, acolo unde se vor duela cu câştigtoarea dintre Germania şi Danemarca. Trebuie spus că ambele echipe au fost dominate de România în fazele inferioare ale competiţiei. Dacă Danemarca a egalat cu doar 7 secunde înainte de final (scor 30 - 30), Germania a trebuit să se mulţumească cu un eşec la o diferenţă de două goluri (scor 25 - 27).

 

Ultimă oră: În cealată semifinală, Germania - Danemarca 26 - 24, astfel că nemţoaicele vor fi adversarele României din finala mare!

 

Finala mare se va desfăşura duminică, la Ohrid, de la ora 18.00 (ora României).

 

 România - Muntenegru 28 - 24 (12 - 13)!

 

Au marcat: Cristina Laslo (10 goluri - 3 din 7m), Bianca Maria Bazaliu (9 - 2 din7m), Lorena Ostase (5), Alina Ilie (2), Daniela Corban şi Dana-Abed Kader  (1)

 

 

 

Lotul echipei naţionale a României Under 18: 

 

 Portari: Maria Isabela Roşca (Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea) şi Mădălina Ion (Rapid Bucureşti);

 

 Extreme stânga: Alexandra Caraşol (CSS nr. 6 Bucureşti) şi Alexandra Dindiligan (ASC SC 181 SSP Guard GRUP Bucureşti);

 

 Pivoţi: Lorena Ostase (CNE Râmnicu Vâlcea, din Vaslui) şi Dana-Abed Kader (ASC SC 181 SSP Guard GRUP Bucureşti);

 

 Extreme dreapta: Alina Ilie (Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea) şi Andreea Taivan (HC Activ CSO Plopeni); 

 

 Interi stânga: Bianca Maria Bazaliu (LPS Slatina), Sonia Vasiliu (Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, din Vaslui) şi Iulia Maria Andrei (Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea); 

 

 Centri: Daniela Corban (CNE Râmnicu Vâlcea, din Galaţi) şi Maria Florentina Craiu (HCM Râmnicu Vâlcea); 

 

 Interi dreapta: Cristina Laslo ("U" Jolidon Cluj), Oana Maria Bucă (HC Activ CSO Plopeni) şi Florenta Ilie (Colegiul Tehnic Media Bucureşti);

 

 Selecţioner: Aurelian Roşca

 

Antrenor secund: Gavril Kozma

 

Conducătorul  delegaţiei: Narcisa Lecuşeanu

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2036

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

kata - 01.08.2014 - 22:23

alexandra dindiligan a avut dubla legitimare HANDBAL ART GL -CNO RM.VL


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter