Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

04.08.2014 - 00:10

EXCLUSIV: Alina Ilie - una dintre principalele marcatoare ale Naţionalei U18: „Este un vis devenit realitate!”

  EXCLUSIV: Alina Ilie - una dintre principalele marcatoare ale Naţionalei U18: „Este un vis devenit realitate!”
Originară din Râmnicu Vâlcea, extrema dreaptă a României a evoluat în ultimul sezon la LPS Iaşi

 

 Una dintre jucătoarele importante din Naţionala Under 18 a fost extrema dreapta Alina Ilie (n. 13 mai 1996). Astfel, handbalista originară din Râmnicu Vâlcea  a fost a doua marcatoare a echipei, după faza grupelor, cu 26 de goluri. Dacă în partida din optimi cu Croaţia nu a apărut pe lista marcatoarelor, în următoarele meciuri a avut o medie constantă de 2 goluri, cu Olanda, Danemarca, dar şi în finala mare cu Germania, contabilizând în total 32 de goluri. 

 

 Sigur, şi acestea au avut un aport pentru succesele României, însă credem că unitatea de grup a fost decisivă în câştigarea trofeului mondial. Fericită la culme după succesul cu Germania din finala mare, noua campioană mondială a declarat în exclusivitate pentru ziarul Sportul Sălăjean: “Medaliile de aur  ne-au adus o bucurie imensă în suflete. Este un vis devenit realitate. Azi este cea mai fericită zi din viaţa mea şi nu pot realiza tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă... Mă bucur că o ţară întreagă este mândră de noi!”. 

 

 În ce priveşte duelul cu Germania, din ultimul act de la Mondiale, Alina Ilie a spus: “Cu siguranţă, am aşteptat acest meci şi am intrat foarte motivate, pentru a demonstra că suntem mai bune. Doar eram singura formaţie care nu a fost învinsă la acest Mondial. De ce să nu câştige AURUL şi România? Ba da, se poate, muncind din primul minut şi până la minutul 60, în fiecare meci!”. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Să spunem că handbalista originară din Râmnicu Vâlcea a făcut primii paşi în acest sport la HC Oltenia. Gruparea s-a unit cu ASC SC 181 Bucureşti, iar la 14 ani ea a luat drumul capitalei. După un sezon a revenit în Zăvoi, unde a jucat doi ani pentru Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea, dar ea vine de la Centrul Naţional de Excelenţă. În ultimul sezon a evoluat, însă, în Moldova, la LPS Iaşi, iar pentru sezonul viitor  nu a luat încă o decizie, cu atât mai mult cu cât  majoritatea campioanelor mondiale vor avea multe oferte de la formaţii din Divizia A, dar şi din Liga Naţională. 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2505

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Kgq64yyn - 03.05.2015 - 15:05

cemi imaginez că o comianpe ca Apple lucrează eentr-un anume stres acolo la veerf. După un număr de ani, mai ales dacă ai teșchereaua plină, vii și spui „ajunge, vreau să mă mai și odihnesc”. Bănuiesc că de asta e vorba, pur și simplu ajunge, fără explicații și fără nimic spectaculos.

Nume:

andreissrb - 04.08.2014 - 19:57

aceste medalii de aur va obliga...ca in momentul in care faceti pasul catre senioare sa aduceti titlul mondial mult visat pentru ROMANIA!....jos palaria in fata voastra, CAMPIOANELOR!

Nume:

ioi - 04.08.2014 - 11:04

EXCLUSIV: ESTI PENIBIL MAI BAIATULE !!!!

Nume:

bogdan - 04.08.2014 - 09:29

Acesta nu este exclusiv...acum daca vb cu cineva inseamna ca este exclusiv.foarte frumoasa ideea bravo..dar fara exclu...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter