Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

12.08.2014 - 10:22

Florina Țurcaş aproape de o medalie la Mondialul Universitar

 Florina Țurcaş aproape de o medalie la Mondialul Universitar

Extrema dreaptă de la HC Zalău a fost una dintre titularele naţionalei

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

După ce s-a calificat de pe locul II din grupa C, România a dat în sferturi peste Spania, reuşind să o învingă în ultimele secunde de joc cu 25 - 24. În semifinală. Florina Ţurcaş şi compania au dat peste Rusia. Naţionala a început bine partida din semifinale, dar pe parcurs rusoaicele au luat avans şi s-au distanţat, iar la final tricolorele au pierdut cu la o diferenţă de trei goluri (29-26), dar au rămas în luptă pentru medalia de bronz luptând cu naţionala Republicii Korea. După un început de meci foarte bun al naţionalei noastre, echipa asiatică a prins curaj, iar pâna la finalul meciului şi-au format un avans de zece goluri (30-20). Aşadar tricolorele au ocupat locul 4 la Campionatul Mondial Universitar de la Guimaraes – Portugalia.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1102

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter