Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

02.09.2014 - 12:41

Record Mondial: aproximativ 62.000 de fani prezenţi la un meci de volei

  Record Mondial: aproximativ 62.000 de fani prezenţi la un meci de volei
Practic, suporteri cât populaţia Zalău au fost prezenţi la meciul de deschidere al Campionatului Mondial    

 

Doar când te uiţi la poză ţi se face “pielea de găină”. Dacă la fotbal suntem obişnuiţi cu un asemenea număr de suporteri, în sportul sub fileu rar ni se dă să vedem peste 10 000 de persoane într-o sală. 

 

Însă, săptămâna trecută, au putut asista la un recod mondial, când la meciul de deschidere al Campionatului Mondial au fost prezenţi aproximativ 62.000. Precedentul record, 50.000 de spectatori, datat din 1952, de la Campionatul Mondial desfășurat în fosta Uniune Sovietică. Oare în România vom putea asista vreodata la un asemenea spectacol, cu măcar jumătate dintre cei prezenţi la meciul de dechidere? Vorbind puţin despre meci, trebuie să spunem că în Grupa A, reprezentativa țării gazdă, Polonia, s-a impus, cu scorul de 3-0  în confruntarea cu Serbia. Pentru Naționala Serbiei, Nikola Rosic, jucător transferat în această vară de campioana României la volei masculin - Tomis Constanța - a evoluat ca titular, pe postul de libero.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 745

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter