Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

02.09.2014 - 21:04

Un sălăjean, noua senzaţie a Campionatului European Under20!

Un sălăjean, noua senzaţie a Campionatului European Under20!

La doar 16 ani şi peste 2 metri, Tudor Magdaş este cel mai tânăr jucător al turneului final ce se desfăşoară în Cehia şi Slovacia. Cu toate acestea, zălăuanul nostru a fost unul dintre cei mai buni “tricolori” în ultima partidă

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Reprezentativa Under 20 scrie pagini de aur pentru voleiul românesc, după ce “tricolorii” mici s-au calificat la Campionatul European, după o pauză de 27 de ani! Pentru iubitorii sportului de sub fileu din Sălaj, această performanţă este una mai specială, având în vedere că sub comanda selecţionerului George Grigorie se află numai puţin de trei jucători! Dacă despre Rareş Bălean s-a scris mai mult, mai ales după ce a semnat cu vicecampioana CS Volei Municipal Zalău, mai puţin s-a scris despre Mihai Criste, cel care a lăsat CSS Zalău pentru Steaua Bucureşti, încă de doi ani!

 

Nu s-a scris niciodată, însă, despre Tudor Magdaş (n. 10 iunie 1998) - un puşti originar din Zalău - care a început voleiul la CSS Zalău încă de când era un copil, sub comanda antrenoarei Lidia Grodninski.

 

 

 

Mai multe amănunte poţi citi în ziarul Sportul Sălăjean din 3 septembrie!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1001

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Ovy7 - 02.09.2014 - 23:39

"Popa" ai ajuns si tu mare :)), vezi ca ai promis sa ma suni cand semnezi cu clubul ala din Italia!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter