Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

11.09.2014 - 11:20

Junioarele I de la CSS Zalău au debutat în noul sezon

Junioarele I de la CSS Zalău au debutat în noul sezon

Gabriela Muntean şi elevele sale participă la primul turneu din acest sezon la Odorheiu Secuiesc

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

După o lungă perioadă de vacanţă şi antrenamente, “micile” handbaliste au revenit pe semicerc. Într-o grupă cu CSS 2 Baia Mare, CSS Odorheiu Secuiesc, LPS Bistriţa, Viitorul Cluj, CSS Marta Baia Mare, reprezentata Sălajului – CSS Zalău are o viaţă dificilă şi speră la o clasare cât mai bună. În această săptămână se derulează primul turneu de sală la care Clubul Sportiv Şcolar participă.

 

 

În primul meci, zălăuancele au întâlnit echipa gazdă CSS Odorheiu Secuiesc, iar după o primă repriză destul de strânsă, gruparea de la poalele Meseşului a pierdut meciul la 11 goluri. În următoarea partidă, CSS Zalău va întâlni LPS Bistriţa, după care rivala Marta Baia Mare.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 815

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter