Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

25.10.2014 - 16:01

Locul IV pentru CSS Zalău, la Bistriţa

Locul IV pentru CSS Zalău, la Bistriţa

 Handbal: Campionatul Naţional junioare II - Turneu II sală  

 

“Micile” handbaliste pregătite de Dan Pavel au bifat o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, în al doilea turneu de sală  

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

După ce în primul turneu de sală, junioarele II de la CSS Zalău au obţinut două victorii şi două înfrângeri, clasându-se pe poziţia a IV-a, în cel de-al doilea turneu, cel de la Bistriţa, micile handbaliste pregătite de Dan Pavel au încercat să facă o figură frumoasă, iar în primul meci al turneului zălăuancele au reuşit să scoată un rezultat de egalitate (22-22) împotriva celor de la CS Olimpic Tg. Mureş. În a doua partidă a turneului, cea cu CS Arena Tg. Mureş, Zalăul a început bine, iar după prima repriză Alexandra Meleg şi colegele sale au fost conduse cu doar două goluri. În repriza secundă, micile handbaliste de la Tg Mureş au pus stăpânire pe joc, iar până la finalul meciului şi-au format un avantaj considerabil, de opt goluri (13-21). În cel de-al treilea meci, elevele lui Dan Pavel s-au ţinut scai de formaţia gazdă, LPS Bistriţa şi pe tot parcursul meciului ambele echipe au avut şansa de a se desprinde. Până la finalul meciului, LPS Bistriţa a preluat conducerea şi a reuşit să câştige la un gol diferenţă (18-17). În ultimul meci al turneului, CSS Zalău a întâlnit CSS Sighişoara, lanterna roşie. Atât la pauză, cât şi la final formaţia de la poalele Meseşului a fost în avantaj, astfel că CSS Zalău a câştigat primul meci şi a terminat turneul de la Bistriţa pe locul patru. Principalele marcatoare ale Zalăului sunt: Olivia Truţă, Ana Maria Varga şi Alexandra Meleg.  

“Este o grupă echilibrată, cu patru echipe care se bat pentru primul loc, iar Sighişoara încearcă să ţină pasul. Meciurile au fost foarte strânse, evoluţia fetelor este spre bine şi creştem de la joc la joc. Sunt mulţumit de prestaţia avută, dar sunt convins că se putea şi mai mult”, ne-a declarat Dan Pavel, antrenorul junioarelor. 

Următorul turneul de sală va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 19-20 decembrie. 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 708

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

0GZGGmxKb - 03.05.2015 - 11:01

Desde 2005 que a IHF tinha um pequeno manaul, muito simples, mas com os mesmos contefados. Foi melhorado visualmente sendo mais apelativo. Na altura procurei no site da FPA e obviamente ne3o havia nada. Tive que adaptar, traduzindo o que havia.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter