Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

03.11.2014 - 18:52

FRH pune accentul pe juniori!

 FRH pune accentul pe juniori!
Federaţia organizează Festivalul “Handbalişti pentru viitor”, competiţie la care participă 12 echipe din ţară

 

 Ca să faci performanţă într-un sport este nevoie de multă muncă încă de copil. De acest lucru sunt conştienţi şi oficialii de la Federaţie, care în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 7 – 9 noiembrie, la Bacău, trofeul “Handbalişti pentru viitor”. Competiţia face parte din programul “Pierre de Coubertain”. La competiţie vor participa copii născuţi în 2003 dar şi mai mici. La turneu vor participa echipele clasate pe primele şase locuri la Turneul Final de minihandbal atât de la masculin cât şsi de la feminin, din sezonul 2013-2014.

 La masculin echipele participante sunt HC Happy Kids 2010 Medgidia, Şcoala Nicolae Cristescu Topoloveni, CSM Ploieşti, HC Adrian Petrea Reşita, CS Baloteşti, ACS Românaţi Sport Caracal iar la feminin HCM Torok Râmnicu Vâlcea, ACS Olimpic Târgu Mureş, ACS OK Sport Oneşti, CSM Ploieşti, CS United Galaţi  şi Rulmentul Braşov.

 Meciurile din cadrul Festivalului "Handbalişti pentru viitor” se vor juca în Sala Orizont. Ministerul Tineretului şi Sportului va suporta toate cheltuielele legate de cazarea şi masă echipelor.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2689

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter