Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

07.11.2014 - 09:57

Debut cu dreptul în Liga Campionilor pentru Tomis Constanţa. GALERIE FOTO

 Debut cu dreptul în Liga Campionilor pentru Tomis Constanţa. GALERIE FOTO
Victorie mare pentru gruparea de la malul Mării care a învins formaţia Copra Piacenza chiar la ea acasă

 

Campioana României se află la cea de a treia prezenţă în grupele celei mai selecte competiţii voleibalistice intercluburi din Europa. Formaţia pregătită de Martin Stoev a avut de susţinut primul meci din Liga Campionilor, joi, în deplasare la Copra Piacenza. Tomis nu a avut viaţă uşoară în Italia, iar “greii” gen Papi, Zlatanov şi Vermiglio nu s-au lăsat bătuţi uşor.

 

Elevii lui Martin Stoev au început mai slab partida, fapt de care formaţia gazdă a profitat la maxim şi şi-a adjudecat primul set. Constănţenii nu s-au lăsat, şi au egalat situaţia pe tabelă după un set secund dominat în totalitate. Enervaţi la culme, italienii au apăsat piciorul pe acceleraţie şi la mijlocul actului aveau un avans liniştitor de trei puncte (15 – 12), însă, Bojan Janic şi compania au întors situaţia şi au preluat conducerea (scor 17 – 20). Deşi, au făcut unele greşeli pe final, Tomis Constanţa a reuşit să-şi adjudece setul. Cum era de aşteptat, gazdele au egalat şi partida s-a dus în decisiv. Într-o formă de zile mari, campioana României reuşeşte să se impună, în setul cinci, la o diferenţă de trei puncte (12 – 15).    
 Copra Piacenza – Tomis Constanţa 2 – 3 (16, - 22, -25, 22 – 12)  

 

Sursa foto: cev.lu 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 484

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter