Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

30.11.2014 - 10:25

Obiectivul Naţionalei de handbal feminin la Europene: un loc în primele 8

 Obiectivul Naţionalei de handbal feminin la Europene: un loc în primele 8
“Tricolorele” vor întâlni în faza grupelor Norvegia, Danemarca şi Ucraina

 

 
 
 După ce la ultimele două turnee finale (CE 2012 şi CM 2013), România a arătat modest şi s-a clasat pe locul 10. Acum, cu un lot mult schimbat, “tricolorele” atacă o clasare mai bună, astfel că preşedintele FRH - Alexandru Dedu şi-ar dori o clasare în primele 8 echipe. “A fost acceptată varianta unei clasări pe locurile 1-8, dar cu speranţa să venim cât mai sus. O clasare între primele opt naţiuni ar fi un progres faţă de ultimele turnee finale”, a declarat Alexandru Dedu, pentru Prosport.  În grupe, “tricolorele” se vor duela şi cu două forţe din handbalul european, astfel că pentru a pătrunde între cele mai bune opt naţiuni, România trebuie să câştige, teoretic, cel puţin un meci din întâlnirile cu Norvegia (7 decembrie) şi Danemarca (9 decembrie). “Nu ne va fi uşor, Danemarca şi Norvegia sunt două echipe foarte grele. Nici Ucraina nu trebuie subestimată, are vreo 8-9 handbaliste care joacă la grupări din Champions League şi în alte cupe europene. Dar până atunci să obţinem punct sau puncte cu Norvegia şi Danemarca. Trebuie să gestionăm foarte bine aceste două jocuri, cel puţin o victorie cu oricare dintre acestea ne calificăm mai departe”, a spus Gheorghe Tadici, pentru Prosport.            

 

 

 

Sursa foto: Digi Sport             

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1009

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

un nimeni celebru? - 01.12.2014 - 20:22

asta e obiectiv? e a 2-a participare la un european sub comanda Comunistului...daca nu face perfomanta, afara cu el

Nume:

ha-ha - 30.11.2014 - 19:12

Tadici = oaie cu soricu gros! Un penal si un lingau sugaci! A mai luat 2 fete la lot sa aiba pe cine injura mai mult ca pe vedete le ia cu lugu-lugu! Nesimtitu dreacu...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter