Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

03.12.2014 - 18:00

Speranţele de la CSS, pe locul II la turneul de la Zalău

  Speranţele de la CSS, pe locul II la turneul de la Zalău

  Sportivii pregătiţi de Dan Onuţe se clasează pe locul II, în clasamentul naţional, după cele două turnee  

 

După ce în primul turneu, juniorii III de la CSS Zalău au înregistrat două victorii şi o înfrângere şi s-au clast pe locul II, în spatele grupării de pe Someş - CSS LAPI Dej, de această dată, la Zalău, “micii” voleibalişti au încercat să învingă toate meciurile şi să se lupte pentru primul loc. Astfel, elevii lui Dan Onuţe au început foarte bine turneul de la poalele Meseşului, iar în prima partidă, cea cu CSM Câmpia Turzi au reuşit să domine jocul şi să-şi impună rapid stilul de joc, câştigând clar în minim de seturi (3-0). Cu o strategie foarte bună a început şi cel de-al doilea meci, în care zălăuanii au dat piept cu CSS 2 Baia Mare, iar după un meci spectaculos, speranţele de la CSS Zalău au ieşit victorioase tot în minim de seturi. În ultimul meci al turneului, Flaviu Bălean şi complania au dat peste liderul CSS LAPI Dej. Deşi sălăjenii au avut o dorinţă de victorie mai puternică, tot nu au reuşit să-şi învingă rivalul, iar la fel ca în primul turneu, dejenii au ieşit victorioşi în minim de seturi.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

“Un turneu foarte bun. Eu i-am luat pe aceşti copii din clasa a V-a şi i-am învăţat volei. Sunt mulţumit de nivelul la care au ajuns, iar în câţiva ani, dacă se vor antrena şi vor munci la fel de mult, se va auzi de ei pe la marile cluburi din Divizia A1. Cele mai strânse maciuri sunt cele cu Dejul, dar nivelul lor de pregătire este peste al nostru şi asta s-a văzut. Cu ei o să ne întâlnim şi la turneul final din luna mai şi sperăm să ne batem pentru o medalie cât mai strălucitoare. Până atunci avem timp suficient să ne pregătim şi să creştem în valoare, pentru a concura de la egal la egal cu toate echipele”, ne-a declarat antrenorul Dan Onuţe.

 

Pentru juniorii III de la CSS Zalău a fost ultimul turneu din acest an, astfel că antrenorul Dan Onuţe s-a declarat foarte mulţumit de acest an: “Sunt foarte muţumit de evoluţia sportivilor mei de pe tot parcursul anului. Sperăm să o ţinem tot aşa şi în anul care vine”.

 

 CSS Zalău: Flaviu Bălean, Sergiu Fărcaş, Darius Mândruţ, Paul Abrudan, Raul Cristea, Solyom Norbert, Răzvan Lucaciu, Tudor Lazăr, Denis Fazakas, Adrian Ciontoş, Cătălin Miclea şi Andrei Şamşudan. Antrenor: Dan Onuţe

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 811

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter