Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

04.12.2014 - 10:11

Cel mai bun voleibalist al României, de la agonie la extaz

Cel mai bun voleibalist al României, de la agonie la extaz
 După ce a pierdut patru copii, Bogdan Olteanu a avut puterea să treacă peste probleme, iar acum este tatăl unui băieţel de nota 10

 

Anul trecut părea că  a început bine pentru internaţionalul Bogdan Olteanu. Campion al Argentinei cu San Juan, jucătorul format de Ion Soaca a devenit pe 2 ianuarie tată a doi băieţi. Din păcate, bucuria nu a ţinut mult deoarece, Bogdan a anunţat pe contul său de socializare că cei doi copii ai săi au încetat din viaţă, pe data de 10 ianuarie, în urma unor complicaţii postnatale. Atunci, fostul căpitan al naţionalei, a postat pe contul său de pe o reţea de socializare o fotografie cu un cer negru pe care se văd patru stele. Două pentru Kekoa Gabriel şi pentru Rafael Kainoa Sebastian. Şi alte două pentru Keali Ikauila Cristian şi Kahekili Alexandru, ceilalţi copii pe care i-a pierdut în urmă cu doi ani! 

 Dar, după atâta ploaie a răsărit şi soarele în viaţa familiei Olteanu. Cel mai bun voleibalist român, a devenit recent tatăl unui băieţel de nota 10. 

  
În prezent, jucătorul evoluează în China, la Sichuan şi învaţă să zâmbească din nou din tot sufletul. “Au fost zile, săptămâni, luni foarte grele. Mai ales ca femeie, aşa ceva îţi schimbă viaţa pentu totdeauna. Din fericire, Lily este o fire puternică, care ştie ce vrea, nu se dă bătută şi merge mereu înainte. Suntem optimişti, o să mai încercăm să fim o familie în adevăratul sens al cuvântului", declara Bogdan Olteanu pentru ProSport.

 Din păcate, nu a putut să asiste la naşterea lui Lucian Keoki Kamakakaiwihilo Olteanu, acesta aflându-se în China. Dar, a fost alături de soţia sa prin Skype, minut cu minut.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 "Sunt în al nouălea cer! De aproape cinci ani am încercat să întemeiem o familie şi am avut dificultăţi. Eu mă consider un luptător, dar ce e mai important e că am lângă mine o femeie care ştie ce vrea şi nu se dă bătută sub nicio formă. Suntem super fericiţi acum! Amândoi sunt bine. A fost o naştere fără complicaţii, iar acum sunt deja acasă. Am primit mesaje din toate părţile lumii şi asta doar ne face să fim mai recunoscători pentru familia şi prietenii pe care îi avem. Mulţumim", a declarat voleibalistul pentru ProSport.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 858

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

volei - 04.12.2014 - 10:18

D-zeu sa va ajute


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter