Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

16.12.2014 - 09:03

Speranţe irosite la semifinale pentru naţionala României de handbal feminin

Speranţe irosite la semifinale pentru naţionala României de handbal feminin

Cum Danemarca a câştigat cu Ungaria, naţionala ţării noastre nu mai are şanse la semifinale, astfel că cea mai bună clasare pe care Cristian Neagu şi colegele sale o pot obţine este locul 5

 

Chiar dacă a pierdut meciul cu Ungaria, naţionala României mai avea o mică şansă la accederea în semifinalele Campionatului European. Ce a ţinut de "tricolore" s-a reuşit, astfel că România a învins luni Spania, scor 22 - 20 şi pentru câteva ore gândul se îndrepta spre "careul de aşi". Ultimul strop de speranţă s-a irosit însă la finalul partidei dintre Danemarca şi Ungaria în care am fi avut nevoie de o remiză pentru a spera în continuare. Din păcate, Danemarca a câştigat, scor 23 - 20, iar selecţionata antrenată de Gheorghe Tadici şi luat gândul de la o clasare în primele patru locuri. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Totuşi, România poate ajunge pe locl 5, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, "tricolorele" trebuie să câşţige miercuri, cu Polonia, ultimul meci din grupă. Depindem şi de alte rezultate, iar Danemarca trebuie să nu piardă cu Spania, iar Norvegia să învingă Ungaria.

Trebuie spus că naţionala ţării noastre şi-a asigurat locul în urna capilor de serie pentru play-off-ul Campionatul Mondial din 2015, după victoria cu Spania.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 792

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

3vyo5KveU - 03.05.2015 - 17:38

Acum cativa ani rula la TIFF filuml La Antena . Tin minte cat de entuziasmata eram sa merg fiindca era primul meu film de la TIFF. Cand a inceput sa ruleze filuml, am realizat de fapt ca venisem la un film mut. Am plans, fiindca filuml mi s-a parut emotionant si la final toti colegii m-au intrebat de ce am ochii rosii.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter