Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

01.01.2015 - 13:19

CS Volei Municipal se poate gândi la Liga Campionilor

 CS Volei Municipal se poate gândi la Liga Campionilor
Având în vedere parcursul european reuşit de Tomis, România va avea din nou, din sezonul următor două echipe în cea mai importantă competiţie din Europa  

 

 

 

Aflată la două puncte în spatele liderului Tomis, Volei Municipal Zalău se află în lupta pentru titlu, însă chiar dacă nu va reuşi să devină campioană, gruparea de sub Meseş are o şansă importantă de a evolua din nou în Liga Campionilor, după o pauză de două sezoane. Acest lucru este posibil după ce CEV (Confederaţia Europeană de Volei) a repartizat României două locuri în Liga Campionilor, având în vedere parcursul bun pe care l-a avut Tomis Constanţa în ultimele trei sezoane din Cupa Challange, Cupa CEV, dar mai ales Liga Campionilor. Drept urmare, ţara noastră a ajuns pe locul 8 în clasamentul întocmit de CEV.
 

 

Pentru participarea în Liga Campionilor se va lua în considerare doar clasamentul din campionat, campioana şi vicecampioana României având drept de participare în Liga Campionilor, iar câştigătoarea Cupei României se va putea înscrie numai în Cupa CEV sau în Cupa Challenge. Ultima dată când România a avut două echipe în Liga Campionilor s-a întâmplat în sezonul 2012 - 2013, când Tomis şi Remat au evoluat în grupe, dar au ratat calificarea în faza următoare.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 542

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter