Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

08.01.2015 - 13:35

Super meci în Bănie

 Super meci în Bănie

Multipla câştigătoare a Ligii Campionilor va juca cu SCMU Craiova, în Cupa CEV!  

 

 SCMU Craiova va juca în 13 ianuarie în Cupa CEV cu Energy Diatec TRENTINO! Craiovenii au reuşit să se califice în sferturile competiţiei, acolo nu vor avea viaţă uşoară, având în vedere că se vor duela cu una dintre puterile voleiului european, dar şi mondial -TRENTINO! Pentru craioveni este o bucurie imensă că vor putea să vadă la treabă “granzii” din Europa. Partida de la Craiova se va juca marţi, 13 ianuarie, cu începere la ora 17.30.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 528

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

YrEBukE0 - 19.05.2015 - 01:11

This sounds dleicious and easy. Just in time for winter in the Northeast . Thanks for the recipe. In looking at the ingredients, I'm not seeing anything that won't freeze well. Have you tried this, Chef William? It might seem like a silly question, but I like to make big batches of soup and then freeze them in 1 pint containers that easily fit in the door. That way, anyone can select whatever homemade soup fits their fancy. Of course, since I decided to jettison the microwave it's just a little more work in a saucepan to warm it up, but not much.Nanette Levin recently posted


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter