Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

22.01.2015 - 16:59

Radu Predescu a ajuns la “U” Cluj

Radu Predescu a ajuns la “U” Cluj

Sălăjeanul vrea să pună umărul la promovarea în Divizia A1

Radu Predescu (13. 05.1991; 1,97 m înălţime) a evoluat pentru trei sezoane în Divizia A1 (2011-2013 la Dinamo şi 2013-2014 la VCM LPS Piatra Neamţ). Acesta a evoluat în acest sezon pentru divizionara secundă, Ştiinta Bacău.

Tânărul voleibalist are planuri mari la “U” Cluj şi speră să pună umărul la promovare. “Sper să ajut echipa să ajungă din nou în Divizia A1, să joc cât mai mult și cât mai bine și dacă se va putea să-mi închei cariera aici la Cluj”, a spus Radu Predescu pentru u-cluj.ro.  

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Să spunem că la Cluj mai există patru jucători originari din Zalău, este vorba despre Adrian Briscan, Dan Remeş, Mihai Ciupe şi Adrian Pop, astfel că fostul internaţional de juniori se va simţi pe Someş ca şi acasă.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 739

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter