Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

25.01.2015 - 21:53

Victorie importantă pentru juniorii I de la CSS Zalău

Victorie importantă pentru juniorii I de la CSS Zalău

Voleibaliştii sălăjenii s-au impus în faţa uneia dintre fruntaşele grupei

Într-un meci din etapa a VIII-a Seriei E din Campionatul Naţional de juniori I, CSS Zalău a reuşit o victorie muncită, în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare, una dintre cele mai tari echipe din serie, cea care înaintea partidei era pe locul 2, la acelaşi număr de puncte cu liderul CSS LAPI Dej.

Partida de dumnică de la Zalău a fost una echilibrată, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Amănunte şi declaraţii după această victorie, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, din 28 ianuarie.


CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 3 – 1 ( 22, 23, -18, 22)


CSS Zalău:
Claudiu Iov (cpt.), Rareş Bălean, Andrei Unguruşan, Paul Şomoi, Sergiu Cozorici, Rareş Fărăgău, Eduard Hădade, Paul Stoica, Raul Pop, Marius Chende, Dan Pop şi Răzvan Sabău. Antrenor: Dorian Faur

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 701

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter