Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

02.02.2015 - 23:26

Sălăjeanul Ioan Gurzău revine în fotbalul mare!

Sălăjeanul Ioan Gurzău revine în fotbalul mare!

Fostul preşedinte de la FC Silvania a devenit manager sportiv la o formaţie din Liga II-a

Într-un moment în care echipa de fotbal de la poalele Măgurii se zbate în Liga a IV-a Sălaj, fostul preşedinte a fost numit manager sportiv la Olimpia Satu Mare, formaţie care a terminat turul pe locul 8, în Seria 2 din Liga a II-a.

Trebuie spus că şimleuanul a mai activat în staff-ul administrativ al sătmărenilor şi în anul în care „Oli” a promovat în liga secundă. Ionică Câmpan - preşedintele Comitetului Director - a declarat în presa locală că revenirea lui Gurău la Satu Mare este un plus.
 

“Încercăm să refacem formula câştigătoare, cea cu care am promovat în Liga a II-a. Ioan Gurzău este un om de fotbal şi ne bucurăm că va pune umărul la realizarea obiectivelor“, a spus oficialul "galben-albaştrilor".

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean din 4 februarie.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 986

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

VASILE58 - 03.02.2015 - 23:58

Felicitari Nelu si multa bafta tie si echipei in retur!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter