Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

08.02.2015 - 09:27

CSS Zalău îşi încheie aventura în Divizia Minivolei!

CSS Zalău îşi încheie aventura în Divizia Minivolei!

Gruparea pregătită de Dorian Faur va evolua din sezonul viitor în Divizia Speranţe

 

La finele săptămânii trecute a avut loc la Dej, al treilea turneu de sală, din seria F, contând pentru Divizia Naţională de Minivolei.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Reprezentanta judeţului nostru, CSS Zalău, a disputat sâmbătă ambele partide, însă din păcate nu a reuşit să câştige decât un set. A fost ultima reprezentaţie a tinerilor voleibalişti în această competiţie, deoarece ultimul turneu de sală s-a anulat, iar din toamnă aceştia vor evolua în Divizia Speranţe. Evoluţia lui Andrei Bărbânţă şi a colegilor a fost una modestă în acest sezon, ei reuşind să câştige doar doua seturi, însă experienţa dobândită le va fi benefică pentru jocurile din sezonul viitor. “Pentru băieţi au fost două jocuri bune de pregătire, însă din păcate parcursul nostru din acest sezon se opreşte aici, deoarece doar primele două clasate se califică în faza următoare. A meritat să participăm în acest campionat deoarece băieţii au acumulat experienţă, care le va fi benefică pentru campionatul viitor, când vor evolua în Divizia Speranţe”, ne-a declarat antrenorul Dorian Faur.

 

Rezultate turneu III:

CSS Zalău - LAPI Dej 1 - 3

CS Kefalonia - CSS Zalău 3 - 0 


Clasament final Divizia Minivolei:

1. CS Kefalonia      6 6 0 18-3 18 p.

2. LAPI Dej              6 3 3 12-11 9 p. 

3. Târgu Mureş      0  0  0  0-0   0 p.

4. CSS Zalău          6 0 6 2-15   0 p.  


CSS Zalău: Andrei Bărbânţă, Alin Druţă, Sebastian Hidan, Claudiu Pop, Alexandru Ianchiş, Vlad Vasian, Laurenţiu Morar, Antonio Ardelean şi Răzvan Pocola. Antrenor: Dorian Faur

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 449

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter