Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

22.02.2015 - 18:17

Se cunoaște data când va avea loc tragerea la sorți a grupelor CM de handbal feminin

 Se cunoaște data când va avea loc tragerea la sorți a grupelor CM de handbal feminin
Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial de handbal feminin din 2015 va avea loc în 24 iunie în Danemarca, naţiunea gazdă a turneului final

 

 
 
La finele săptămânii, forul internațional de profil (IHF) a făcut public faptul că tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial va avea loc în 24 iunie, în Danemarca. La turneul final vor evolua 24 de echipe, împărţite în patru grupe a câte şase echipe, care vor evolua în oraşele daneze Herning, Fredriskhavn, Kolding şi Naestved.

 

Naţionala noastră va fi angrenată în faza a doua de calificare la CM din 2015, play-off, cu reprezentativa Serbiei, în 7 iunie, în deplasare, respectiv în 13-14 iunie, pe teren propriu. Câștigătoarea va urma să se califice la turneul final, care se va desfășura în perioada 5 – 20 decembrie. 

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 517

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter