Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

28.02.2015 - 09:50

CSS Zalău s-a calificat la turneul semifinal

CSS Zalău s-a calificat la turneul semifinal

În urma victoriei reuşite la sfârşitul săptămânii trecute, elevii lui Dorian Faur vor  participa la faza superioară

 

Ultimul joc pentru CSS Zalău în cadrul campionatului regulat s-a desfăşurat duminică. Rareş Bălean şi compania au avut parte de un meci destul de uşor în compania celor de la Topliţa. Miza câştigării celor trei puncte a fost foarte mare, deoarece acestea au fost cele care au asigurat elevilor lui Faur calificarea la turneul semifinal.“Ne-am dorit foarte mult cele trei puncte cu Topliţa pentru a prinde locul doi şi a spera la o grupă mai bună la turneul semifinal”, a declarat Dorian Faur.   În altă ordine de idei, campionatul s-a amânat pentru şase săptămâni din cauza unei acţiuni a lotului naţional de juniori I, care se va pregăti la Dej, pentru participarea la campionatul european din Turcia din perioada 4 - 14 aprilie. Pentru echipa noastră o să urmeze o perioadă de pregătire la care se va adăuga o serie de jocuri de pregătire cu echipe din judeţele limitrofe, dar există şi posibilitatea de a se duela şi cu echipe din Divizia A2. Referitor la posibilitatea organizării de către oraşul nostru a turneului semifinal, Dorian Faur a declarat că data limită de depunere a dosarelor este 2 aprilie, astfel că faza următoare a campionatului se va desfăşura în perioada 18 - 20 aprilie.                               

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 623

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter