Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
BOX

01.03.2015 - 16:06

Box: Cupa României - seniori - Brăila: Adrian Popuţea a pierdut trofeul

Box: Cupa României - seniori - Brăila: Adrian Popuţea a pierdut trofeul

Doi ani consecutiv, Cupa României a ajuns în Sălaj, dar în acest an, obiectivul a fost ratat

 

În ultimul timp, sportul cu mănuşi din Sălaj a fost purtat pe marile podiumuri ale tării de către pugiliştii de la CSM Zalău. Atât la competiţiile organizate în oraş, cât şi la cele din ţară, sălăjenii au lăsat o impresie bună şi au fost de temut prin ring. Aşa s-a întâmplat şi la Cupa României de seniori, de la Brăila. Adrian Popuţea, pugilistul care de doi ani consecutiv a reuşit câştigarea Cupei României la categoria +91, avea ca obiectiv păstrarea trofeului.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.


Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ... Brăila, locaţie unde a avut loc competiţia. În faţa unei asistenţe de peste o mie de iubitori ai boxului, fostul câştigător al Cupei României - Adrian Popuţea a boxat direct în semifinală, iar spectatorii au putut urmări un meci foarte interesant în faţa unui pugilist de la Metal Box Arad. În prima repriză, zălăuanul de 28 de ani a boxat foarte bine, reuşind chiar câteva lovituri frumoase, dar repriza secundă, pugilistul sălăjean a tratat-o cu puţină lejeritate, iar arădeanul a profitat. Repriza a treia a fost dominată de zălăuan, dar din păcate nu a fost suficient pentru a câştiga meciul, astfel arbitrii l-au dat câştigător pe arădeanul Mihai Tătar.


 “Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Probabil, repriza a doua am tratat-o cu o mai mare lejeritate şi din această cauză am pierdut. În rest eu consider că am dominat meciul. Sper să reuşesc să trec peste acest moment şi să îmi revin”, ne-a mărturist Adrian Popuţea. Am putea spune, că Mihai Tătar este pugilistul care a câştigat competiţia la categoria 90kg. La competiţia de pe malul Dunării a mai participat un pugilist de la CSM Zalău. Cătălin Breban a boxat în premieră pentru clubul zălăuan şi a reuşit să facă o figură frumoasă, chiar dacă nu a câştigat. Ghinionul a făcut ca încă din primul meci, Cătălin să boxeze cu Alexandru Bibiricea (CSM Reşiţa), un fost vicecampion naţional. Lipsa de experienţă în acest sport s-a văzut, iar vicecampionul a câştigat după trei reprize. “Sunt mulţumit de Cătălin, a boxat bine. A avut un pic de ghinion şi la tragerea la sorţi, dacă cădea cu oricine altcineva avea şansa de a se califica mai departe. A făcut un meci bun, în trei reprize s-a ţinut ca un adevărat luptător”, ne-a declarat Ioan Dragoş, antrenorul secţiei de box de la CSM Zalău

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1197

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter