Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
BOX

04.03.2015 - 12:52

„Pugiliste de bronz” la Cupa României

„Pugiliste de bronz” la Cupa României

CSM Zalău s-a întors de la Buzău cu trei medalii de bronz

 

În aceste an, Cupa României de box destinată junioarelor, tineretului şi senioarelor a fost organizată la Buzău. În cea mai aşteptată competiţie dedicată pugilistelor au participat şi trei sălăjence. Naomi Ciurte (cat. 51 kg.) şi Kocis Feri Anita (cat. 57 kg.) au boxat  la tineret, iar Bianca Erdei (cat. 75 kg.) a intrat în ring la senioare. Cele două pugiliste de la tineret au boxat direct în semifinale, fiind învinse de sportive mult mai bine cotate. Naomi Ciurte a pierdut în faţa unei pugiliste din Bistriţa, în timp ce Anita a fost învinsă de Tatiana Zaharescu (Drobeta Turnu Severin).  

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

La senioare, reprezentanta Zalăului a reuşit să treacă de primul meci, reuşind să învingă o pugilistă din Bistriţa. În semifinală, pugilista de la CSM Zalău a întâlnit o fostă medaliată la Campionatul European, Diana Gherghel (Baia Mare).

Zălăuanca s-a comportat bine, a făcut un meci bun, dar experinţa şi-a spus cuvântul şi s-a văzut învinsă. Pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează la finalul săptămânii următoare Campionatul Naţional de juniori, care va avea loc tot la Buzău. Clubul sălăjean va fi reprezentat de şase pugilişti. Cătălin Popa, Dorin Florea, Ovidiu Bican, Sorin Tout, Boda Ferencz şi Cristian Cherebeneşi sunt pugiliştii pregătiţi de Ioan Dragoş şi Ioan Popa şi au ca obiectiv câştigarea a două medalii.          

 

Mai multe amănunte în Ziarul Sportul Sălăjean din 4 martie

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1680

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter