Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

13.03.2015 - 10:06

Meci decisiv pentru HCM Baia Mare în Liga Campionilor

 Meci decisiv pentru HCM Baia Mare în Liga Campionilor

Campioana României joacă duminică, cu începere la ora 20.00 meciul pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor cu Viborg

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Formaţia din capitala Maramureşului are un final de săptămână extreme de important. Campioana României joacă cu Viborg în ultima etapă din grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Meciul este foarte important pentru campioana României având în vedere că de victorie ţine calificarea HCM-ului în sferturile Ligii Campionilor. Deja s-au pus bilete în vânzare, iar preţul unui billet cu loc este de 30 de lei. Acestea se găsesc la sala polivalentă, după următorul program: vineri şi sâmbătă între orele 9.00-12.00 si 16.00-18.00, respectiv duminică de la 9.00 la 20.00.

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 399

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter