Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

17.03.2015 - 10:07

Tone Tiselj - antrenor HCM Baia Mare: "Dinamo Volgograd are mai multă experienţă în Liga Campionilor faţă de Baia Mare, dar şansele sunt de 50-50"

Tone Tiselj - antrenor HCM Baia Mare: "Dinamo Volgograd are mai multă experienţă în Liga Campionilor faţă de Baia Mare, dar şansele sunt de 50-50"

Antrenorul sloven este convins că echipa sa are şansa ei la “dubla” din sferturi cu gruparea din Rusia

 

Victoria de duminică cu Viborg (32 - 22) a propulsat-o pe HCM Baia Mare până pe locul 3 în Grupa a II-a din Liga Campionilor. Practic, a fost  o seară perfectă pentru campioana României care s-a calificat în premieră în sferturi, şi mai mult a evitat un duel cu Buducnost, graţie jocului rezultatelor din celelalte partide.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

În calea băimărencelor a ieşit Dinamo Volgograd cu care HCM Baia Mare se va duela în “dublă” manşă pe 3 - 5 aprilie (turul), la Baia Mare, iar returul o săptămână mai târziu, în Rusia. 

 

Deja antrenorul campioanei României şi-a luat notiţe despre adversarul din sferturi şi spune că şansele de calificare sunt egale. "Volgograd este una dintre cele mai interesante echipe din acest sezon. De la meci la meci a evoluat tot mai bine, iar la finalul grupelor principale a fost foarte aproape să câştige şi la Skopje. Cu siguranţă că în următoarele  săptămâni voi avea toate detaliile. Am remarcat însă câteva detalii. După meciul cu Viborg (n.r. scor 32-22) nu am putut dormi, astfel că am intrat pe computer şi am vizionat ultimul meci din Liga Campionilor susţinut de Dinamo Volgogra. Au o linie de 9 metri foarte bună, cu Akopian, Dmitrieva şi Kochetova, ultima fiind şi a treia marcatoare în Liga Campionilor. De asemenea, portarii sunt la un nivel înalt, mai au şi alte handbaliste interesante. Cu siguranţă de aşteaptă două meciuri foarte dificile, dar orice este posibil. Dinamo Volgograd are mai multă experienţă în Liga Campionilor faţă de Baia Mare, dar cred că în acest moment şansele sunt de 50-50", a declarat Tone Tiselj.

 

Sursa: Prosport

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 482

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Adrian Ionita - 17.03.2015 - 11:54

Cred ca domnul care a reusit sa il aduca pe Tone la HCM ar trebui premiat. Schimbarea HCM-ului este superba intr-un timp incredibil de scurt. Nu stiu daca se califica in "last 4" (le tin pumnii), dar sunt sigur ca vor incerca cu adevarat si oricum Dinamo e cea mai accesibila echipa dintre cele 4 (Gyor, Larvik, Buducnost si Dinamo) Hai HCM! Bravo domnule Tiselj si multumim.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter