Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

21.03.2015 - 10:23

România învinge Brazilia și joaca finală Trofeului Carpați

 România învinge Brazilia și joaca finală Trofeului Carpați

Tricolorele vor juca finala Trofeului Carpați cu Suedia, formație care s-a impus în fața Germaniei

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Trofeul Carpați a bifat debutul lui Tomas Ryde la naționala României, dar și a danezului Jakob Vestergaard în fruntea Germaniei. Mai mult, cu noile schimbări la Națională s-a pus accentul și pe partea de marketing. Putem spune fără doar și poate că strategia Federației a dat roade având în vedere că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost arhiplină. Ca să fim mai exacți, a fost un recod de asistență la un meci de handbal în România, aproximativ 7000 de spectatori!

 

Chiar dacă România a jucat în fața campioanei mondiale, fetele noastre nu s-au descurajat, din contră, au arătat un joc bun și o dorință de victorie. Cristina Neagu și fetele au arătat o creștere, ceea ce și-a dorit și selecționerul Ryde  să vadă. 

 

Sâmbătă, de la ora 20.15, România va juca finala cu Suedia. 9 ediţii consecutive a câştigat RomâniaTrofeul Carpaţi, din 2004 până în prezent. În 2003, Ucraina a fost ultima naţională străină care s-a impus în cadrul competiției.

 

România - Brazilia 27 - 19 (13 - 9)!

 

Pentru România au înscris: Nechita - 7, Neagu - 6, Chintoan - 3, Popa - 2, Brădeanu - 2, Buceschi - 2, Marin - 1, Pintea - 1, Dincă - 1, Ardean - 1 şi Zamfir - 1

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 558

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter