Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

22.03.2015 - 10:15

Turneul semifinal de speranţe va avea loc la Craiova

 Turneul semifinal de speranţe va avea loc la Craiova

 Deşi iniţial Zalăul trebuia să fie gazda acestui turneu, oficialii Federaţiei au schimbat locaţia  

 

Campionatul Naţional de juniori III (speranţe) s-a  încheiat în urmă cu o săptămână, iar din Seria E, CSS Zalău împreună cu CSS Lapi Dej au reuşit calificarea la turneul semifinal. Clubul Sportiv Şcolar şi-a mainifestat încă din timp dorinţa de a găzdui acest turneu şi chiar aveau promisiuni în aceea ce priveşte organizarea lui. Pe ultima sută de metri, se pare că, oficialii Federaţiei Române de volei au dat drept de participare unei alte echipe. Mai exact, CNNT Craiova va fi gazda Seriei III, a turneului semifinal, grupă din care face parte şi CSS Zalău.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Ne-am manifestat dorinţa de organizare a turneului semifinal, dar din păcate Federaţia a dat drept de organizare Craiovei. Văzând grupa din care facem parte, obiectivul nostru rămâne acelaşi”, ne-a declarat Dan Onuţe.La începutul lunii aprilie, elevii lui Dan Onuţe vor face deplasarea la Craiova, cu un obiectiv clar propus, calificarea la turneul final.                              

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 523

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter