Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

24.03.2015 - 20:31

Trefilov, spaima campioanei HCM Baia Mare

Trefilov, spaima campioanei HCM Baia Mare

Gruparea Maramureşeană ar putea pierde jucătoare importante din cauza unei decizii luate de selecţionerul Rusiei  

 

De la declaraţia făcută de Evgeny Trefilov, au început să apară fel şi fel de zvonuri. Unele o privesc direct pe campioana României, grupare care ar putea pierde două jucătoare importante la finele sezonului. Practic, selecţionerul Rusiei a făcut o declaraţie prin care spunea că: la naţională vor fi convocate doar jucătoare care activează în Superliga rusă. Astfel, HCM Baia Mare ar putea să le piardă pe Ksenia Makeeva şi Ekaterina Davydenko. Deja se aude că Ksenia Makeeva nu vrea să continue la Baia Mare şi că se gândeşte să se întoarcă în Rusia, la echipa Rostov.  

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Deciziile radicale luate de Trefilov ar putea produce efecte chiar şi la campioana Gyor, care s-ar putea despărţi la sfârşitul sezonului de Anna Sen (24 ani), o altă handbalistă din Rusia care nu şi-a prelungit contractul în acestă perioadă.

 
Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 25 martie!

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 585

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter