Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

30.03.2015 - 11:00

Faza zonală a ONSS-ului la volei, în imagini. GALERIE FOTO

Faza zonală a ONSS-ului la volei, în imagini. GALERIE FOTO

 La finele săptămânii trecute, în sala de sport a Școlii Gimnaziale "Mihai Eminescu" Zalău s-a desfăşurat faza zonală a ONSS-ului, la disciplina volei

 

În ziarul Sportul Sălăjean din 1 aprilie găsiţi mai multe amănunte despre acest subict, cât şi alte detalii despre competiţiile sportivi din Sălaj 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1145

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

PlsdxsmNZFn - 03.05.2015 - 14:12

Buna seara, Este adevarat Florin ca sala de sport nu este rardtoaca la utilitati.La acest moment depindem in special de racordarea la energia electrica,Celelalte utilitati apa,canalizare si montare contor de gaze se rezolva rapid.Important este ca vom avea o sala disponibila pentru tineri si nu numai si ne dorim ca in parcarea din fata salii sa amplasam o scena pentru spectacole si evenimente.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter