Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

04.04.2015 - 13:50

All Star Team al Ligii Campionilor, cu cinci jucătoare de la HCM Baia Mare!?

All Star Team al Ligii Campionilor, cu cinci jucătoare de la HCM Baia Mare!?

Pentru ediţia 2014 - 2015 din Liga Campionilor, EHF a nominalizat un număr de 50 de jucătoare şi antrenori, care au intrat în cursa pentru cele mai bune jucătoare pe toate posturile, iar între ele se află şi cinci jucătoare de la campioana României, dar şi antrenorul Tone Tiselj

Începând din anul 2013, forul European întocmeşte un clasament pe fiecare post, în care sunt nominalizate cele mai bune jucătoare ce participă în cea mai importantă competiţie inter-cluburi de pe bătrânul continent.


Pentru actuala ediţie, în care România este reprezentată de HCM Baia Mare, organizatorii au nominalizat nu mai puţin de 50 de jucătoare şi antrenori, provenind de la 12 cluburi şi având 18 naţionalităţi, respectiv: câte cinci jucătoare pentru titlul cel mai bun portar, cea mai bună extremă stânga, cel mai bun inter stânga, cel mai bun centru, cel mai bun pivot, cel mai bun inter dreapta, cea mai bună extremă dreapta, cea mai bună apărătoare, cea mai bună tânără jucătoare (sub 23 de ani) şi cel mai bun antrenor.

De lăudat faptul că nu mai puţin de cinci jucătoare de la HCM Baia Mare au fost nominalizate în concurs, respectiv:

Valentina Elisei-Ardean - cea mai bună extremă stânga

Alexandra Do Nascimento pentru cea mai bună extremă dreapta

Gabriella Szucs - cea mai bună apărătoare

Lois Abbingh - cea mai bună tânără jucătoare

Eliza Buceschi - cea mai bună tânără jucătoare

Tone Tiselj (HCM Baia Mare) - cel mai bun antrenorÎn top apare şi Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), nominalizată pentru cel mai bun inter stânga. Internaţionala noastră se bate cu mari şanse şi pentru titlul de golgeteră a Ligii Campionilor, ocupând locul secund, cu 82 de goluri. În acest moment, cea mai bună marcatoare din poloneza Kudlacz  Karolina, cu 84 goluri, de la HC Leipzig.


Trebuie spus că iubitorii handbalului pot vota favoritele începând până la data de 3 mai, rezultatele urmând a fi anunţate în cadrul Turneului Final Four al Ligii Campionilor, ce se va desfăşura în perioada 9 – 10 mai, de la Budapesta. La prima ediţie, s-au înregistrat 18.000 de voturi.

CLICK AICI  pentru ai vota pe cele şase jucătoare şi antrenorul campioanei HCM Baia Mare.
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 667

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

7huff20x1A - 19.05.2015 - 02:32

One more thing. I really bevliee that there are several travel insurance web pages of trustworthy companies than enable you to enter your holiday details and find you the estimates. You can also purchase this international travel insurance policy online by using your own credit card. All that you should do is usually to enter your current travel information and you can view the plans side-by-side. Just find the package that suits your allowance and needs and then use your bank credit card to buy the idea. Travel insurance online is a good way to start looking for a respectable company with regard to international holiday insurance. Thanks for giving your ideas.

Nume:

mircea - 06.04.2015 - 13:11

SUCCES GABI SZUCS


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter