Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

10.04.2015 - 09:49

Elena Gjeorgjievska – jucătoare HCM Baia Mare: “Trebuie să luptăm cu Dinamo şi să demonstrăm că suntem mai bune”

 Elena Gjeorgjievska – jucătoare HCM Baia Mare: “Trebuie să luptăm cu Dinamo şi să demonstrăm că suntem mai bune”

Formaţia din capitala Maramureşului va susţine sâmbătă, ultimul joc înainte de turneul final

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

HCM Baia Mare a câştigat cu scorul de 25 – 23 întâlnirea cu Dinamo Sinara din sferturile Ligii Campionilor, dar în prag de Paşte, campioana României speră să se impună şi în deplasare. Nu va fi uşor, însă fetele pregătite de  Tone Tiselj sunt motivate şi decise să se impună în Rusia. Mai mult, în lotul formaţiei din Maramureş a revenit şi Elena Gjeorgjievska şi speră ca venirea sa să fie de bun augur. "Am revenit la echipa si sunt foarte fericita ca am reusit sa ma recuperez pana la aceasta partida. Dinamo este, in viziunea mea, o echipa impotriva careia e dificil sa joci, o echipa valoroasa. Este o grupare formata din jucatoare tinere, care dau impresia ca joaca fara nicio presiune asupra lor. Pentru mine cel mai important este inceputul meciului. Este important cum incepem. Este important cum terminam partida. Asta pentru ca euconsider ca totul depinde numai si numai de noi. Suntem o echipa puternica. Dar la fel de adevarat este ca fiecare minge conteaza, fiecare minut, fiecare secunda din joc pentru ca, totusi, jucam un meci in deplasare. Trebuie sa luptam, este ultimul joc inainte de turneul final. Daca vrem sa castigam trebuie sa le demonstram ca suntem mai bune", a declarat Elena Gjeorgjievska pentru emaramures. 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 810

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter