Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

10.04.2015 - 10:41

Handbalişti prădaţi în timpul unui meci!

 Handbalişti prădaţi în timpul unui meci!

Hoţii au atacat vestiarul în timpul unui meci şi au furat de la telefoane, tablete şi bijuterii până la banii găsiţi în hainele jucătorilor

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Incredibil, dar adevărat. Vorba că hoţii nu au lacăt este perfect adevărată. Mai mult, acum au alte practici de a prăda, iar dovadă stă faptul că în timpul unui meci de handbal, hoţii au atac vestiarele şi au jurat tot ce le-a stat în cale. Practic, jucătorii echipei CSU Galaţi au fost prădaţi în timpul unui meci disputat la Piteşti. Vestiarul în care sportivii şi-au lăsat lucrurile a fost deschis, iar hoţii au plecat cu bijuterii, telefoane, tablete, dar şi cu bani. 

 

 Făptaşii nu au fost prinşi deoarece camerele de supraveghere ale Sălii Sportului nu au reuşit să surprindă momentul având în vedere că erau poziţionate pe un punct întunecat.  Mai mult, pe uşa de la intrare criminaliştii nu au găsit urme de forţare, ceea ce duce la faptul că hoţii au avut cheia potrivită şi ştiau că nu pot fi văzuţi de camerele de supraveghere.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 922

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter