Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

20.04.2015 - 19:37

CSS Zalău s-a calificat la turneul final

CSS Zalău s-a calificat la turneul final

Sălăjenii au redus din motoare în ultima partidă ştiind că nu mai au cum pierde locul doi şi totodată calificarea

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Iată că încet, încet voleiul juvenil din Sălaj începe să îşi facă simţită prezenţa în fazele superioare ale campionatului. Juniori I de la CSS Zalău au avut un campionat oscilant, cu meciuri foarte bune, dar şi cu meciuri în care jocul nu a mers. Totuşi,la finalul campionatului, formaţia de la poalele Meseşului s-a calificat la turneul semifinal. Aşadar, juniorii pregătiţi de Dorian Faur au participat în perioada 18-20 aprilie, în Topliţa, la faza superioară a competiţie. Astfel, într-o grupă cu LPS Bihorul Oradea, CSS Topliţa şi CSS Bega Timişoara, CSS Zalău avea ca obiectiv doar să facă jocuri cât mai bune. 

 

 

Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 22 aprilie

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 639

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Da6T26SXJpIj - 21.05.2015 - 13:39

dinamo se comportă la fel şi een Bucureşti. Antrenorul lor eei eenvaţă pe copii să fazuetle dur şi să eenjure adversarii şi, chiar, arbitrii. Este susţinut şi acompaniat de Ionel Ganea, această ruşine a fotbalului, care la fiecare meci al odraslei sale se ceartă cu părinţii copiilor din echipele adverse, eei eenjură, eei ameninţă şi eei loveşte, ave2nd een spate o gaşcă de ţigani violenţi părinţi ai copiilor de la dinamo. Nu este nici o diferenţă eentre aceştia şi golanii din galeria echipei mari. dinamo nu se desminte: o adunătură de golani şi infractori, care cresc copii după chipul şi asemănarea lor. antrenorul de la copiii de11 ani profită de funcţia pe care o deţine la la Federaţie, face presiuni asupra arbitrilor debutanţi şi, la fiecare apariţie, provoacă dezgust şi sce2rbă. Copiii de la dinamo sunt eenvăţaţi de mici cum se ce2ştigă meciurile een afara terenului de fotbal. Ce se eente2mplă la echipa mare este oglinda fidelă a copilăriei fără griji şi fărăr performanţă a jucătorilor crescuţi la acest club. Aşa e dinamo şi aşa va rămeene: o echipă născută din mizeriile securităţii, crescută een Groapa de gunoaie din Ştefan cel Mare şi pierdută printre echipele mediocre din Balcani.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter