Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

26.04.2015 - 14:23

Junioarele III de la CSS Zalău, prea mici pentru o luptă atât de mare. REZULTATE

Junioarele III de la CSS Zalău, prea mici pentru o luptă atât de mare.  REZULTATE

Elevele antrenoarei Gabriela Muntean au pierdut toate cele cinci meciuri de la turneul semifinalal Campionatului Naţional


Săptămâna trecută, junioarele III de la CSS Zalău au participat la turneul semifinal. Faza superioară a campionatului naţional s-a organizat în opt locaţii, în fiecare locaţie au participat câte şase echipe. Şi formaţia antrenată de Gabriela Muntean s-a deplasat la Iaşi, locaţie unde s-a desfăşurat Grupa a VI-a.

 

Într-o serie cu Unirea Sânnicolau Mare, HC Activ CSO Plopeni, CSS  Constanţa, CSS Galaţi şi LPS Iaşi, sălăjencele sperau la meciuri cât mai bune. Din păcate micile handbaliste nu au câştigat niciun meci, drept urmare, CSS Zalău s-a clasat pe ultimul loc în grupă.

 

 “Din punct de vedere al pregătirii fizice şi al motivării a fost o prezenţă mediocră. Am căzut fizic, din cauza nepregătirii. Dar, per toatal a fost un turneu echilibrat, calificare în faza finală s-a jucat până în ultima zi”, ne-a declarat Gabriela Muntean.    

 

            

CSS Zalău: Diana Sârbu, Roxana Silaghi, Lorena Corha, Jessica Jula, Emanuela Vitişan, Anamaria Mastan, Tonia Crişan, Alexandra Tămăşan, Diana Bandula, Alexandra Negrean, Georgiana Ilieş, Adelina Matiaş, Augusta Dîrjan şi Egri Anna Maria. Antrenor: Gabriela Muntean

 

Rezultatele înregistrare de CSS Zalău, la turneul semifinal de la Iaşi:


CSS Zalău - Unirea Sânnicolau Mare 27 - 39 (17 - 17)

CSS Zalău - Activ CSO Plopeni 25 - 41 (12 - 20)

CSS Zalău - CSS  Constanţa 11 - 36  (4 - 20)

CSS Zalău - CSS Galaţi 9 - 29 (8 - 13)

CSS Zalău - LPS Iaşi 9 - 36  (5 - 13)

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 838

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter