Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

04.05.2015 - 13:51

Renaşte handbalul din Vâlcea!?

Renaşte handbalul din Vâlcea!?

Sub comanda “legendei” Steluţa Luca, echipa Energetic Râmnicu Vâlcea a cucerit medaliile de argint la Campionatul Naţional de junioare I, în timp ce CSM Bucureşti a devenit campioană naţională


 După dispariţia “titanului” Oltchim, handbalul din Râmnicu Vâlcea a intrat într-un con de umbră, iar susţinerea financiară a formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea nu a adus însă rezultatele aşteptate, iar elevele lui Dumitru Muşi au ratat calificarea în play-off.

 Până la urmă, semnale bune din sportul de pe semicerc vin de la nivelul juvenil, acolo unde echipa Energetic Râmnicu Vâlcea a avut un sezon remarcabil în Campionatul Naţional de junioare I. Sub antrenorilor Steluţa Luca şi Marius Dănuleţ, vâlcencele au avut o victorii pe linie în accest campionat, ajungând până în finala mare!

 În actul final, oltencele s-au duelat cu CSM Bucureşti, iar pentru a cunoaşte noua campioană a fost nevoie de două serii de prelungiri, adică a fost nevoie de 80 de minute! La finalul timpului regulamentar, scorul era egal, 33 – 33. După prelungiri, scorul a devenit 36 – 26, pentru ca în a doua serie de prelungiri, CSM Bucureşti să se impună cu scorul de 43 – 40!

 
Energetic Râmnicu Vâlcea:
Diana Brânzan, Bianca Curmenţ, Andrada Stoica - Flori Craiu, Hermina Stoicănescu, Iulia Andrei, Larisa Zamfira, Nicoleta Deaconu, Norica Pîrvulescu, Alexandra Ciucă, Roxana Stanciu, Elena Piţoiu, Ani Dumitraşcu, Cristina Mitrache. Antrenori: Marius Dănuleţ şi Steluţa Luca
 

Sursa foto: Ionuţ Buharu

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 812

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter