Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

13.05.2015 - 19:13

CSS Zalău, cu o victorie la turneul final. REZULTATELE şi CLASAMENTUL

 CSS Zalău, cu o victorie la turneul final. REZULTATELE şi CLASAMENTUL

 În urma rezultatelor de la Dej, echipa antrenată de Dan Onuţe s-a clasat pe locul 7 în ţară

 

 Încă de la început, CSS Zalău şi-a manifestat intenţia de a organiza atât faza finală a competiţiei cât şi cea semifinală, dar oficialii federaţiei au dat drept de organizare a turneului semifinal Craiovei şi acum, cel final, a fost organizat de către CSS LAPI Dej. Cele mai bune opt echipe de juniori III au fost împărţite în două grupe, iar reprezentativa judeţului Sălaj a fost repartizată în grupă cu CSS “Al. Vlăhuţă” Râmnicu Sărat, CTF Mihai I Bucureşti şi CSS LAPI Dej. Din cealaltă grupă au făcut parte: CSS “Nicu Gane” Fălticeni, CVM Tomis Constanţa, CNNT Craiova şi CSS Botoşani.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

În primul meci al grupei, sălăjenii au jucat cu CSS Al. Vlăhuţă Râmnicu Sărat şi s-au văzut învinşi în minim de seturi. În cel de-al doilea meci, elevii lui Dan Onuţe s-au văzut învinşi într-un timp foarte scurt, diferenţa de valoare s-a văzut, iar echipa organizatoare a defilat, câştigând meciul la 5, 6 şi 11. În ultimul meci din grupă, sălăjenii au dat piept cu echipa din capitala României, dar şi de această dată, Flaviu Bălean şi compania s-au văzut învinşi în minim de seturi. Astfel, lupta pentru un loc pe podium s-a încheiat, iar zălăuanii au rămas să se lupte pentru locurile 5 - 8. CNNT Craiova le-a ieşit în cale, iar gruparea din Bănie a defilat în minim de seturi, elevii lui Dan Onuţe fiind obligaţi să lupte doar pentru locul şapte.  

 

Aşadar, bătălia din subsolul clasamentului s-a dat între CSS Zalău şi CSS “Al. Vlăhuţă” Râmnicu Sărat. Se anunţa un meci destul de disputat, având în vedere faptul că cele două echipe s-au întâlnit şi în primul meci din grupe, iar zălăuanii aveau de luat o revanşă. De această dată, gruparea de la poalele Meseşului a câştigat meciul în minim de seturi, astfel că  Zalăul a terminat turneul final pe locul şapte.

 

“Turneul final de la Dej a fost cu totul diferit faţă de celelalte turnee. Începând cu ziua de miercuri şi până duminică, am jucat în fiecare zi câte un meci. Toate echipele au fost mult mai bine pregătite din cauza unui număr mult mai mare de antrenamente, faţă de al nostru. Echipei noastre i-a lipsit hotărârea şi ambiţia, ceea ce a cauzat înfrângeri până în ziua de duminică, când am reuşit să obţinem victoria în meciul cu cei din Râmnicu Sărat. Într-un final, ne-am clasat pe locul 7. Puteam să jucăm mult mai bine, dar, precum am spus, nu am avut o pregătire potrivită”, ne-a declarat “căpitanul” Flaviu Bălean.  

 

 CSS Zalău: Paul Abrudan, Răzvan Lucaci, Cristian Lazăr, Darius Mândruţ, Solyom Norbert, Raul Cristea, Flaviu Bălean, Alexandru Ciontoş, Andrei Şamşudan, Sergiu Fărcaş şi Cătălin Miclea. Antrenor: Dan Onuţe 

 

Rezultate faza grupelor:  
 

 

CSS “Al. Vlăhuţă” Rm. Sărat - CSS Zalău 3 - 0 (12, 18, 17)
 

 

CSS LAPI Dej - CSS Zalău                        3 - 0 (5, 6, 11)
 

 

CTF Mihai I Bucureşti - CSS Zalău     3 - 0 (13, 6, 23)

 

 

 

Partidă pentru locul 5 - 8:  
 

 

CNNT Craiova - CSS Zalău 3 - 0 (14, 18, 9)  

 

 
Rezultat pentru locul 7 - 8:  
 

 

CSS Al. Vlăhuţă Rm. Sărat - CSS Zalău 0 - 3 (-23, -18, -22)
 

 

CLASAMENT Grupa II: 

 

 
1.CSS LAPI Dej             3      3   0   0      9p.
 
2. CTF Mihai I Bucureşti 3      2   0   1     6
 
3. CSS Rm. Sărat 3      1   0   2     3

 

4. CSS Zalău             3      0   0   3     0

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 835

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pro volei - 17.05.2015 - 07:12

Nu-l mai laudati atat pe Balean, ca a fost foarte slab.Sunt jucatori care au jucat mai bine ca el de la Zalau dar nu ii vede nimeni.

Nume:

pt pro - 15.05.2015 - 13:49

din pacate Balean +1 e cat toata echipa

Nume:

pt alt prosport - 15.05.2015 - 13:48

voi credeti ca intereseaza pe cineva voleiul din salaj,vb la nivel de juniori.cati jucatori avem care joaca la echipa mare ?si avem cluburi sportive de mii de ani ,css sunt mai mult pentru antrenori(?) si conducatori ,decat pentru jucatori

Nume:

pt.pro - 14.05.2015 - 18:07

'Pro", niciodata un om nu poate sa faca ce face doi. Asa ca mai lasa-l pe Balean sa nu i se urce la cap. Si e vorba de Balean cel mic.

Nume:

alt prosport - 14.05.2015 - 18:06

Ai dreptate "prosport". Onute antrenor, poate la bautura. Cu voleiul nu are nici o treaba. Din pacate nici pe Silaghi nu-l mai intereseaza. Trist, dar intradevar parintii pot face ceva. O sa vedem.

Nume:

pro - 14.05.2015 - 16:20

la nivel zonal se descurca Balean si de unul singur .........in rest

Nume:

prosport - 13.05.2015 - 22:07

Nu a avut cine sa-i antreneze,nu a stiut cum,nu a fost platit pentru a antrena acesti sportivi,.....nu......nu....cred -ca cineva trebuie sa i-a masuri,.....s-au poate parintii sa schimbe ceva.

Nume:

volei - 13.05.2015 - 20:53

meciul cu dejul de pus in rama,inca un punct si faceu setul


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter