Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

18.05.2015 - 11:28

Wilton Connor, dus cu SMURD-ul la Urgenţă

Wilton Connor, dus cu SMURD-ul la Urgenţă

Englezul - care a trăit o poveste de coşmar în anul 2013, ce a înconjurat toată Europa - a ajuns din nou la spital, după o accidentare mai serioasă, în timpul partidei de duminică, de la RomânaşiTânărul a intrat în lumina reflectoarelor, după ce a devenit primul „stranier” din fotbalul mic din judeţul Sălaj. După ce s-a căsătorit cu o româncă din localitatea Stârciu (com. Horoatu Crasnei), englezul Wilton Connor s-a stabilit cu familia în Sălaj. Un mare iubitor al fotbalului, britanicul a trecut în carieră şi pe la juniorii lui Birmingham City F.C. În România, s-a legitimat la Gloria Ban, în Liga a V-a.

La finalul anului 2013, chiar înaintea unui meci, englezul a avut un conflict mai dur cu câţiva rromi, ce putea să aibă consecinţe tragice. Lovit cu toporul în cap, Wilton Connor a rămas într-o baltă de sânge, iar BMW-ul său a fost avariat, în urma acestui conflict. Până la urmă, englezul a ajuns la spital şi, după o perioadă de refacere, a revenit o viaţă normală. Şi după câteva luni a revenit şi pe “dreptunghiul verde”, iar din această iarnă s-a transferat la Voinţa Horoatu Crasnei.

Duminică, noua sa formaţie a reuşit o victorie frumoasă la Românaşi (Largiana Românaşi - Voinţa Horoatu Crasnei, scor 1 – 5!), prin care Voinţa a predat “lanterna roşie”. Din păcate, cele trei puncte au fost plătite foarte scump, deoarece “vedeta” Wilton Connor s-a accidentat serios la umăr.
 

În minutul 37, după un duel aerian, englezul a fost împins puţin, s-a dezechilibrat în aer şi a căzut pe umăr. Durerile au fost groaznice şi automat a fost apelat un echipaj SMURD, care a venit şi a dat primul ajutor. Fotbalistul a fost trimis apoi la Unitatea de Primire Urgenţă (U.P.U.) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău unde s-au făcut primele investigaţii. Diagnosticul dat de medici sună cam dur: fractură de claviculă, ceea ce înseamnă că jucătorul în vârstă de 27 de ani va trebui să facă o intervenţie chirurgicală.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.


Vom  reveni cu amănunte în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 20 mai.

 

Alte ştiri cu englezul din fotbalul mic din Sălaj:

 

După ceaţă, vine soare: englezul bătut crunt de rromi a revenit în iarbă!

 

Englezul Connor, lovit cu toporul în cap, dar şi amendat de poliţie!


EXCLUSIV: Connor Wilton, fotbalistul englez lovit cu toporul în Sălaj: “Puteam să mor, dar acum mă simt mai bine”


Şocant: Fotbalist bătut cu sălbăticie în Sălaj. GALERIE FOTO 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1457

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter