Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

21.05.2015 - 13:03

HC Zalău, cu o singură jucătoare la Naţională. VEZI LOTUL COMPLET!

 HC Zalău, cu o singură jucătoare la Naţională. VEZI LOTUL COMPLET!

Tomas Ryde a convocat-o pe Claudia Constantienscu pentru barajul cu Serbia

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Antrenorii României s-au hotărât asupra jucătoarelor cu care vor merge la luptă pentru un loc la Mondiale. Practic, noul selecţioner a convocat tot ce este mai bun în handbalul românesc avut la dispoziţie. Totuşi, faţă de vechiul selecţionerul, suedezul Tomas Ryde şi-a îndreptat atenţia şi spre clubul din capitală, de unde a ales două jucătoare: Oana Manea şi Patricia Vizitiu. Dar şi de această dată, cele mai multe jucătoare vin de la campioana HCM Baia Mare, nu mai puţin de şase jucătoare, urmat de clubul din Braşov, cu patru jucătoare. Deşi s-a accidentat  în ultimul meci din Liga Campionilor, Cristina Neagu va fi prezentă la lot, fiind singura handbalistă prezentă în lot care evoluează la un club din străinătate. 

 

Tomas Ryde şi Bogdan Burcea au convocat 19 handbaliste, dar faţă de altă dată, clubul de la poalele Meseşului are doar o singură jucătoare la lot - golghetera Claudia Constantinescu. Din păcate, Crina Pintea s-a accidentat la ultima partidă din Liga Naţională şi nu este aptă pentru barajul cu Serbia. 

 

Lotul României se va reuni în 30 mai, la Cluj-Napoca, iar de acolo se va face deplasarea în Serbia pentru meciul tur care se va desfăşura pe 6 iunie, în deplasare, la Kraljevo, cu începere de la ora 19:00, iar returul în 13 iunie, la Cluj-Napoca.

 

 

Lotul convocat de Tomas Ryde:

 

portari: Paula Ungurenu (HCM Baia Mare), Ionela Munteanu (SCM Craiova) şi Denisa Dedu (Corona Braşov)

 

extreme: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Braşov), Ada Nechita (HCM Baia Mare) şi Laura Chiper (Corona Braşov)

 

 

pivoţi: Timeea Tătar (HCM Baia Mare), Florina Chintoan (“U” Alexandrion Cluj) şi Oana Manea (CSM Bucureşti)

 

linia de 9 mteri: Cristina Neagu (Buducnost), Aurelia Brădeanu (Corona Braşov), Claudia Constantinescu (HC Zalău), Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (CSM Bucureşti), Clara Vădineanu (HCM Râmnicu Vâlcea) şi Gabriela Mihalschi (HCM Roman)

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1058

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Irinel - 25.05.2015 - 21:12

Taranul tot taran ramane.Din cauza taranului pleaca toate jucatoarele bune de la Zalau.

Nume:

Ionel Vancea - 23.05.2015 - 00:28

In sfarsit! Desteptul ala care o are in echipa lui n-a vazut-o, a trebuit sa vina ala din Suedia!

Nume:

florin - 21.05.2015 - 18:38

Nu este Ciuciulete. Ce ne facem fara ea. Ar putea ajunge golgheter daca ar arunca de la 7 metri


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter